Kettyints barátaiddal a Fable 3 kooperatívban

  • Írta: InGen
  • 2010. április 13.
  • Érdekesség
Link másolása
Peter Molyneux mindig is komolyan vetti a játékbeli érzelmetket, s ennek netovábbjaként a Fable 3-ban szeretkezhetünk társunkkal, s utódokat hozhatunk létre.
Habár valószínűleg akadnak majd forradalmibb újdonságok is a Fable 3-ban, mint például a Natal támogatás, vagy a sosem látott módon mély és kidolgozott játékmenet, azért Peter Molyneux új kooperatív lehetőségei mellett sem mehetünk el szó nélkül.



A Fable 3 kooperatív módjában lehetőségünk lesz szeretkezni a velünk együtt játszó másik karakterrel, s megfelelő mennyiségű próbálkozás után csemeték is születhetnek, amivel biztosíthatjuk, hogy családfánk ne haljon ki a Fable világában. Vajon Molyneux következő játékában már le is kell vetkőznünk a Natal kamera előtt?
14.
14.
Extol
Remek ötlet! Habár én nem Natalllal de előre beállított dolgok közül szívesen válogatnék. Kéne több játékba erotika habár nemtom mekkora ilyenkor a korlátozás, lehet nem éri meg sokaknak hogy a 18 alatti vásárlók kiesnek
13.
13.
Mathia$
b+ pedig már örültem a coopnak :/

nincs egy csaj ismerősöm se aki hajlandó lenne ilyennel coopba tolni xD (természetesen meg van már a coop társ)



Én mondtam am hogy pedo ez az ember, elvárja a sok tizenéves fiútól hogy a Natal előtt stripeljenek, addig ő Liveon keresztül admin accountal belemászik a profiljukba és megnézi online live stream-et... :D
12.
12.
gynorbi
kockáknak, akiknek nincs csajuk ez majd jóljön:D érdekes lesz. ezenetúl a csajozós szöveg," nem a gyere fel dvd-t nézni "lesz, hanem a "gyere natalozni:D
11.
11.
pepsus
Lehet erre gondolt mikor a natal tamogatasrol beszelt ?? :D
10.
10.
Kyuubi
Végre. Egy érterlmes újítás a játékban.
7.
7.
mnmn1
:D ez..... :DDDd



(ehhez nem lehet mást hozza fűzni)
6.
6.
hakydakillah
:-) Majd ha beköpöm a haromnak, hogy ma jól megszopatlak, akkor azt szó szerint kell majd érteni :-)
5.
5.
tyler001
hát ez über LooOOoOOL :D:D:D tetszik :P
4.
4.
Scoo
- Nem menj még el, bírd még ki egy kicsit...Oh, micsoda noob vagy! Szólok a Bélának. Ő már lvl23 szintű és jobban tud kettyinteni mint te.

Arról nem is beszélve, hogy több gamer férfiismerőse van, mint nő.

Vagy majd lehet új csajozós dumát bedobni a Morrissonsba: Figyi, tetszel nekem, látom én is bejövök neked. Nem lenne kedved egy kis co-op szexhez a Fableben?
3.
3.
MadDragon
Oh már előre látom:"Hé haver! Gyere föl Xbox Live-ra, kettyintsünk egyet."
2.
2.
arpixi
úgy is fog müködni majd ha a barátnőmmel a Natal előtt csináljuk? :D vagy másképp nem is lehet? azért az durva lenne :))
1.
1.
Thalim
Ha igy haladnak tovább a következö lépés az alienek felbukkanása lesz , talán akkor lehet ápolni a csillagközi kapcsolatokat is.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...