Xbox 360-ra is megjelenik a Gray Matter

  • Írta: InGen
  • 2010. április 29.
  • Hír
Link másolása
A klasszikus kalandjátékok hagyományát folytatva készült a Gray Matter, amit egészen a mai napig PC-exkluzív címként emlegettek a fejlesztők.
A klasszikus kalandjátékok hagyományát folytatva készült a Gray Matter, amit egészen a mai napig PC-exkluzív címként emlegettek a fejlesztők. Szerencsére a helyzet megváltozott.


A Gray Matter elkészítéséért az egyik leghíresebb női játéktervező, a kalandjáték legenda Jane Jensen felel, a főszerepbe egy családját elvesztett, idegileg teljesen összeroppant neurobiológust állít. Dr. David Styles szinte sosem hagyja el hatalmas házát, s emberekkel is csak ritkán találkozik. Egyszer azonban munkát keresve felbukkan nála egy utcai művész, Samantha Everett, aki hat önként jelentkezőt szállít le a dokinak, kísérletezés céljából. A kísérletek persze gyorsan balul sülnek ki, olyannyira, hogy még David elhunyt felesége is látogatást tesz a kísérteties házban. A sztori innen kerül a játékosok kezébe, feladatunk pedig természetesen fényt deríteni a hatalmas misztikumra.
5.
5.
Mathia$
Mindent elvesz a M$ a pc gamerektől.
3.
3.
Iwashi
"egészen a mai napig PC-exkluzív címként emlegettek a fejlesztők"



Két hét múlva meg jön a hyr, hogy csak xbox360-ra jelenik meg, mert egy ilyen kalandjátékot a "legkényelbesebb" nagy tévén a fotelből játszani.
2.
2.
farkas1
Nekem bejön az ilyen game remélem hamar ki fog jönni:)
1.
1.
xICEMANx
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...