Gray Matter PC, X360

A Gray Matter egy PC-re és Xbox 360-ra megjelenő kalandjáték a Gabriel Knight alkotóitól.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

No igen, ez az a hét, amire azt mondom: ez kellemes lesz minden szempontból, és elsősorban nyilván nem azért, mert szombaton párbaj lesz a villában. A játékfelhozatal bőségesre sikerült, ráadásul nem egy olyan cím akad közöttük, amit kötelezően ki kell majd próbálnia mindenkinek.

Sokadjára is késik a Gray Matter

A kalandjáték befejezése úgy látszik lehetetlen küldetés a fejlesztők számára, hiszen a Gray Matter már az első napon is több hónapos késésben volt, most már pedig meg sem tudom számolni, hányszor tolták el a megjelenési dátumát - jelenleg épp februárra.

Októberben jelenik meg a Gray Matter

Nincs már messze a Gray Matter megjelenése: Jane Jensen új kalandjátéka várhatóan októberben fog boltokba kerülni, PC és Xbox 360 platformokon.

E3 2010: Megérkezett a harmadik galériafrissítés

FEAR 3, Fallout: New Vegas, Space Marine, X-COM, Spec Ops, Test Drive Unlmited 2, Two Worlds 2 és Civilization V képek is kerültek az új galériafrissítésbe!

E3 2010: Ezek a játékok már biztosan kint lesznek

Vészesen közeleg az idei E3, így az IGN gondolt egyet, és összeszedte azokat a címeket, amikkel már biztosan összefuthatunk a júniusi expón.

Xbox 360-ra is megjelenik a Gray Matter

A klasszikus kalandjátékok hagyományát folytatva készült a Gray Matter, amit egészen a mai napig PC-exkluzív címként emlegettek a fejlesztők.

GDC 10: Bemelegítő screenshotok kapunyitáshoz

Mindjárt indul az idei Game Developers Conference, mi pedig nem is ünnepelhetnénk meg ezt máshogyan, mint egy nagy adag screenshottal!

Karácsony előtti galériafrissítés

Az ünnepek előtti utolsó galériafrissítéssel jelentkezünk, melyben nem kisebb címek képviseltetik magukat, mint a GTA IV, a Sims 3 vagy a Resident Evil 5.

Friss screenshotok unalmas varárnap délutánra

Vasárnap délutáni felhozatalunkban van Call of Duty, FEAR 2, James Bond, Prince of Persia, Tomb Raider, meg minden, mi szem-szájnak ingere.

GC 2007: Galériafrissítés - a második felvonás

Újabb galériafrissítéssel jelentkezünk a Games Convention-ről, melyben ezúttal is számos remek cím kapott helyet - irány screenshotokat nézegetni!