Jaffe máshogy fejezte volna be a God of War 3-at

  • Írta: InGen
  • 2010. április 30.
  • Érdekesség
Link másolása
Stig Asmussen, a God of War 3 rendezője elmondta, eredetileg más befejezést szántak volna a játéknak, ám ő inkább a saját verzióját választotta.
Érdekes a helyzet God of War fronton, ugyanis mindhárom részért más-más game director felel. Az első epizódot még a nagydumás David Jaffe vezényelte, aki a csapat elmondása alapján szinte mindenről saját elképzelésekkel rendelkezett, s azokat amolyan "parancsként" adta ki a csapatnak, akik megvalósították kéréseit.


 Jaffe aztán a játék befejezése után kilépett a Sony Santa Monica csapatból, így a God of War 2 dirigálását az első részen vezető animátorként dolgozó Cory Barlog vette át, akinek vezetési stílusa alapvetően különbözött Jaffétól. Ő inkább minden ötletet végigtárgyalt a csapattal, s az egész projekt sokkal demokratikusabban készült. A harmadik epizódra aztán ő is elhagyta a csapatot, így a második rész művészeti vezetője, Stig Asmussen vált a trilógia befejező részének direktorává.

Asmussen elmondása szerint fantasztikus élmény volt mindkét elődjével együtt dolgozni, a különböző vezetési stílus ellenére. Ugyanakkor megemlítette, hogy eredetileg Jaffe és Barlog is más-más befejezést szánt volna a sorozatnak. Jaffe úgy gondolta, miután Kratos végez az olümposzi istenekkel, átmegy az északi mitológiát is rendbe rakni -ennél persze sokkal összetettebb a helyzet, s Jaffe szerint megvan a pontos indok is arra, miért cselekedett volna így főhősünk, de erre már sosem derül fény. Barlog úgy zárta volna a szériát, hogy Kratos átalakult volna magává a halál kaszásává, s Asmussen szerint mindkét ötlet fantasztikus, de nem szeretett volna olyan befejezést, amit más talált ki, s amibe ő személy szerint nem tudja annyira beleélni magát. Így készült el a God of War 3 jelenlegi vége.
14.
14.
Horvi14
emberek én még nem vettem mega játékot XD
13.
13.
K.G.
12.
12.
keiji maeda
nekem az tetszene ha a tesója húzta volna ela testét :)
11.
11.
hakydakillah
6. szerintem nem egyértelmű, hogy Kratos meghalt-e a végén. Ok, hogy leszúrta magát, de a feliratok után a vér arra mutat, hogy elkúszott onnan, vagy mi. Vagy ti hogy látjátok a végét?
10.
10.
Juhi95
#7: És nem csak Zeusz,hanem még Árész is az 1-ben.Amugy sztem jó így a befejezés ahogy van különben nem trilógia lett volna,mert még tudták volna folytatni.
9.
9.
Mathia$
Jaffe befejezése is jól hangzik, mert készültek volna további részek amiben gondolom Odin-t és társait nyársalta volna fel :D

Aztán következett volna Róma és Jupiter...

Barlog befejezése nekem nem tetszik, de belerakhatták volna a játékba mint valami alternatívát, ahogy van a SW:Force Unleashed-be a jó és a rossz ending.

Elképzelhető hogy a dlc tartalmazni fog ezek közül valamit?
8.
8.
keiji maeda
szerintem kratos tesóját beletehetnék akit az első rész extra tartalmáb láthattunk ! jó csavar lenne ha beletennék
6.
6.
Yagami Light
Ha folytatják, akkor még mindig lehet Kratos a főhős. Feltámasztják valahogy, aztán adj neki.
6.
6.
Yagami Light
Zeus is megölte egyszer és mégis feltámadt.
5.
5.
roli33
a halál kaszása?? kicsit furán hangzik :D

szerintem a 3 lehetőség közül Stig Amussen-é a legjobb.
4.
4.
thelegendary
#2: Miután Kratos szorija lezártnak tekinthető, bőven elképzelhető, hogy az esetleges új hős északra vetődik.... :P
3.
3.
kratos83
Ha folytatják a szériát és mindenki lépeget kifelé a végére a helyi takarító fogja befejezni a történetet. :)
2.
2.
The Lone Drow
Azért meglett volna annak a fílingje, hogy Thorral, vagy Odinnal csatározol, kíváncsi lettem volna :)
1.
1.
@darkking@
Mind a két ötlet tényleg jó de véleményem szerint az a befejezés amivel elkészitették a lehető legjobb lett...mert így tényleg lezárult a trilógia!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...