Call of Duty: Future Warfare és még 3 új trilógia!

  • Írta: Daks
  • 2010. május 16.
  • Bejelentés
Call of Duty: Future Warfare, Space Warfare, Secret Warfare, és Advanced Warfare. Ez összesen négy új COD trilógia, mely tegnap lepleződött le véletlenül.
Call of Duty: Future Warfare, Space Warfare, Secret Warfare, és Advanced Warfare. Ez összesen négy új COD trilógia, mely tegnap lepleződött le véletlenül.

A játékok készültét természetesen nem a fejlesztők kotyogták ki, hiszen szuper titkos mindegyik projekt, hanem a hozzájuk tartozó domainek regisztrációjánál szivárogtak ki. A kiadó nem titkosította a kérését, így a címek lefoglalása bekerült a nyilvános listába, és láss csodát, már tudjuk is, hogy mivel fogunk játszani a következő tíz évben. Future Warfare, Space Warfare, Secret Warfare, Advanced Warfare - jól hangzik mindegyik!

Bizonyíték kell?
Hát megkapod!
64.
64.
dave-11
Na hoppá O.O! Nem hittem volna hogy ennyire előre gondolkodnak. Persze ez egyáltalán nem gond ;D
62.
62.
CJgabor
#58: aki az IW-t szidja, az hülye. nagyjából minden sz*rról az Activision tehet, kivéve a G18ról és a GL-ről >.< :)
61.
61.
CJgabor
#62: persze, hogy a jövőbe látnak, azért van a Future Warfare. :D

egyébként nevetséges, hogy az Activision azt hiszi hogy ami .... Warfare, vagy CoD, az már olyan sikeres, mint egy TÉNYLEG jó játék, a tartalom nem számít. ez nem igaz az MW1-2re mert azok állatok, de ezek nem lesznek jó gammák. a Black ops is majd maximum egy torrentet fog megérni :) kabbe acti, hajrá IW.
60.
60.
alex93
nahallod ezek jól eltervezték....és ha közbejön valami? vagy látnak a jövőbe?:D
59.
59.
menjapipaba
szerintem nem ezek a címek lesznek mert akkor már nem lesz meglepetés. majd kitalálnak valami más címet
58.
58.
bledzer
50 szerintem meg nem mivel a ghost recon inkább szimulátor mintsem arcade lövölde
57.
57.
NereusLaceee
pfff jóóólvan :D ... ezektől a részektől semmi jót nem várok már.
56.
56.
tomy88trance
A Treyarch a Márió szintjén van az Iw-hez képest! Szóval csitt annak ,aki az Iw-t szidja.. Másfelől ezek csak levédett domain névek, még bármi lehet belőlük ,de egyesek már azt hiszik elkészült a űrben játszódó cod omg.. részemről max még 1 modern warfare 3 beleférne ,de a többiből köszönöm szépen ,de nem kérek, a cod 4 volt a csúcspontja a játéknak azóta folyamatosan romlik a minőségük, és szerintem az Iw emberei akik a Respawnnál kötöttek ki/kötnek ki, azok se fognak már még egy Codot csinálni szerintem,mert ,de tőlük mást is szívesen várok,mert mindig is igényes munkát tettek le az asztalra.. részemről meg a könyökömön jön ki a második vh.. szóval a Treyarch meg a többiek úgy ahogy vannak hidegen hagynak.. Egyedül a Raven játékai meg talán a Bungie-é érdekel..de ők nem fognak Codot fejleszteni.. nem tudom honnan vettétek ezt a sületlenséget..
55.
55.
Bako
Lassan több COD lesz mint barátok közt. Bár ez nem feltétlenül baj... ha jól készítik el őket :)
54.
54.
mephi
Éljen, jön az újabb szállítmány ebből a csodálatos játékból :)
53.
53.
robee00
ömm ehhez 1et fűznék hozzá:Ki mondta h lesz is ilyen game? Lehet hogy csak levédték a címeket, nehogy vki más csinálhasson valami hasonló játékot
52.
52.
OnLyEn
Space Warfare ? ez meg mi ez ? star wars baberjaira tor a CoD ? erre nagyon kivancsi vagyok , mi fog ebbol kisulni...ocseem xD
51.
51.
Teuton
#23: Csak azért nem foglalnák le őket hogy menjen vele a pénz mert túl sok van belőle...
50.
50.
OLLiE
Térjenek már vissza a második VH-hoz!!

A pics@ba is veluk..

az elso 5-6 meg abban az idoben jatszodott..

..pedig annyi jo csatat fel lehetne eleveniteni még
49.
49.
christopher24
szerintem a Future Warfare a Ghost Recon koppincsa lesz
48.
48.
Oliver S96
pofa súlyba, nem kell szidni azt ami még ki se jött... bár érdekesen hangzik, future? space? lézerfegyók nem igazán passzolnak a CoD-hoz, de meglátjuk, mindenesetre én várom :D
47.
47.
koffein
szánalmas szar már ez az egész de sok csökött agyu majd megveszi
46.
46.
lesi20
Szerintem eddig is jóó volt ami mostanában kiadott Cod-ok.

Az IW minden 2. évben kiadja azt a COD-t amit mindjájan szeretünk mig a Teyrach ha nem is egy istenkirály játékot de legalább csillapitj az szomjunkat... Nem de?

Ezel elkurják a COD szériát....
45.
45.
CJgabor
#14: ott a pont. az IW a király. ezentúl egy codot sem fogok megvenni, csak is IW-játékokat. ha activisionos (legfőképp cod-os activisionos) játék akk smmiképp :D ha fizetnek érte, akkor sem.

ez az egész el van cseszve. a két MW2 DLC ára felér a teljes játék árának a felével. poén az egész. kotickot kötélre! :)
44.
44.
marcee99
EZ nagyon állat nagyonv árom az összeset
43.
43.
shooter1234
#43: Ja, az olyan starwarsos mód. A bétájával nyomtam, szerintem egész jó lehet a teljes.
42.
42.
gamerplayer
modern warfare igyis a (közel)jövőben játszódik mi lesz a future'ben?...egypként a cod4 hez készült Galactic warfare nevü mod jutott eszembe..
41.
41.
Hunszi
future warefare ettol feltem lezerstukkerek vagy mik lesznek?? ahh...
40.
40.
felegyi
Alapból szar, hogy 10 évre előre szarnak címeket... ez olyan mint valami kibekúrt sorozat gyártás... futószalagon érkeznek... nekem már elment a kedvem az egésztől, a MW2-t sem játszottam ki SP-be, uncsi!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...