Call of Duty: Future Warfare

A Call of Duty sorozat következő nagy szériája a jövő harcászatát mutatja be nekünk. A játékot 2010-ben leplezték le, ám hogy mikor jelenik, azt még senki sem tudja.

Call of Duty-játékot készít a Candy Crush csapata

Az egyik legnépszerűbb mobilos játékot, a Candy Crusht készítő svéd King csapata egy friss álláshirdetésben leplezte le, hogy következő nagy mobilos munkájuk egy vadonatúj Call of Duty-játék lesz.

A hét legjobb játékakciói

Újabb hét, újabb akciók. A merítés ezúttal is bőséges, így lényegében minden stílus szerelmese megtalálja majd a számára kedves, akciózott terméket. Ezúttal a platformok tekintetében is jobban szétnéztünk.

Biztosan nem lesz Call of Duty: Space Warfare

Nem mintha túl sok esély lett volna rá, de mára biztosan kijelenthető: nem lesz Call of Duty: Space Warfare. A játék körüli pletykáknak egy masszív domainregisztráció-hullám ágyazott meg.

Valószínűleg végleg lelőtték a TPS Call of Dutyt

Ha emlékszünk, még a Modern Warfare 3 bejelentése előtt volt arról szó, hogy a Sledgehammer Games egy saját, különálló Call of Duty-epizódot fejleszt, mely némileg különbözött volna a sorozat többi tagjától. Például abban is, hogy FPS helyett TPS nézetből irányítottuk volna.

Sci-fi irányba mehet tovább a Call of Duty

Jelenleg elég nagy a homály a Call of Duty jövője körül: habár az biztos, hogy a sorozat folytatódik, egyelőre nem tudjuk, hogy a jövőre megjelenő epizódot ki fejleszti, és milyen korban fog játszódni. Az Activisionhöz közelálló forrás szerint azonban előbb-utóbb a sci-fire kerül sor.

Kevin Butler apja lesz az Activision új igazgatója

Persze csak képletesen, de Kevin Butler apja lesz az Activision Publishing új vezérigazgatója. Eric Hirshberg a pár héttel ezelőtt lemondott Mike Griffith székébe ülhet majd.

Kotick havidíjat szedne a Call of Duty után

Nem szépít majd Bobby Kotick, az Activision fejesének népszerűségi mutatóján az a nyilatkozata, mely szerint ő akár már holnaptól havidíjat kérne a Call of Duty-ért.

A Treyarchot is érdekli a Natal és a Move

A Treyarch határozottan nyitott az új mozgásérzékelős technológiák felé, a csapat közösségi menedzsere, Josh Olin szerint feltétlenül dolgoznának majd az új kütyükkel.

Képeken a törölt Call of Duty játék

Call of Duty játékból amúgy sincs kevés, de ha hozzávesszük az életképtelen, törölt ötleteket is, még több rész jelent volna meg - képeken a Devil's Brigade.

Call of Duty: Future Warfare és még 3 új trilógia!

Call of Duty: Future Warfare, Space Warfare, Secret Warfare, és Advanced Warfare. Ez összesen négy új COD trilógia, mely tegnap lepleződött le véletlenül.