Call of Duty: Advanced Warfare (régi)

A Call of Duty sorozat egyik új része, mely nem összekeverendő a Tom Clancy nevével fémjelzett Advanced Warfighter-rel!
1642514400

A Microsoft felvásárolja az Activision Blizzardot

A Microsoft bejelentette, megállapodásra jutott az Activision Blizzarddal, aminek értelmében megkezdik a felvásárlását a teljes cégcsoportnak annak minden fejlesztőstúdiójával együtt.
1460734221

A hét legjobb játékakciói

Újabb hét, újabb akciók. A merítés ezúttal is bőséges, így lényegében minden stílus szerelmese megtalálja majd a számára kedves, akciózott terméket. Ezúttal a platformok tekintetében is jobban szétnéztünk.
1376661600

Biztosan nem lesz Call of Duty: Space Warfare

Nem mintha túl sok esély lett volna rá, de mára biztosan kijelenthető: nem lesz Call of Duty: Space Warfare. A játék körüli pletykáknak egy masszív domainregisztráció-hullám ágyazott meg.
1289401241

Sci-fi irányba mehet tovább a Call of Duty

Jelenleg elég nagy a homály a Call of Duty jövője körül: habár az biztos, hogy a sorozat folytatódik, egyelőre nem tudjuk, hogy a jövőre megjelenő epizódot ki fejleszti, és milyen korban fog játszódni. Az Activisionhöz közelálló forrás szerint azonban előbb-utóbb a sci-fire kerül sor.
1279205700

Kevin Butler apja lesz az Activision új igazgatója

Persze csak képletesen, de Kevin Butler apja lesz az Activision Publishing új vezérigazgatója. Eric Hirshberg a pár héttel ezelőtt lemondott Mike Griffith székébe ülhet majd.
1277127480

Kotick havidíjat szedne a Call of Duty után

Nem szépít majd Bobby Kotick, az Activision fejesének népszerűségi mutatóján az a nyilatkozata, mely szerint ő akár már holnaptól havidíjat kérne a Call of Duty-ért.
1275320940

A Treyarchot is érdekli a Natal és a Move

A Treyarch határozottan nyitott az új mozgásérzékelős technológiák felé, a csapat közösségi menedzsere, Josh Olin szerint feltétlenül dolgoznának majd az új kütyükkel.
1274203680

Képeken a törölt Call of Duty játék

Call of Duty játékból amúgy sincs kevés, de ha hozzávesszük az életképtelen, törölt ötleteket is, még több rész jelent volna meg - képeken a Devil's Brigade.
1274095740

Még így is szép jövő előtt áll az Infinity Ward?

A Treyarch fejese, Mark Lamia szerint sajnálatos az, ami az Infinity Ward körül folyik, de úgy gondolja, a Call of Duty atyja még így is szép jövő előtt áll.
1273999320

Call of Duty: Future Warfare és még 3 új trilógia!

Call of Duty: Future Warfare, Space Warfare, Secret Warfare, és Advanced Warfare. Ez összesen négy új COD trilógia, mely tegnap lepleződött le véletlenül.