Még több klasszikust újítana fel a Sony

  • Írta: fojesz
  • 2010. június 28.
  • Érdekesség
Link másolása
Shuhei Yoshida, a Sony Worldwide Studios fejese határozottan állítja, hogy a jövőben még több PlayStation 2-es klasszikust fognak felújítani a PlayStation 3-ra.
Shuhei Yoshida, a Sony Worldwide Studios fejese határozottan állítja, hogy a jövőben még több PlayStation 2-es klasszikust fognak felújítani a PlayStation 3-ra.



Az úriember szerint a God of War Collection ötletével még a játékokat fejlesztő Santa Monica-i stúdió állt elő korábban: akkor döntöttek úgy, hogy a PlayStation 2-re megjelent God of War játékokat felújítva és továbbfejlesztve készítik el a harmadik generációs PlayStationre. Az E3-on a Sly-trilógia felturbózott változatát jelentették be, amely közül az egyik rész teljes 3D-s megjelenítéssel érkezik majd.

Yoshida szerint a God of War csomag után rengeteg pozitív visszajelzést kaptak a rajongóktól, akik rendszeresen hangoztatják azt is, hogy melyik klasszikus feldolgozásának örülnének legszívesebben. A Sony ezért a jövőben még több PS2-es játékot akar HD-ben látni, így folyamatosan ötletelnek azon, hogy melyik címet vegyék elő a legutóbbi generációból. A legtöbben valószínűleg a sokat pletykált Team Ico Collectiont fogadnák szívesen: érdekesség, hogy a francia Amazon éppen a mai napon vette fel a kínálatába a játékot, 2011. június 30-i megjelenéssel.
13.
13.
mamgu
Ezt a hírt olvasva sajnos kiderül , hogy a Sony nemigen tervezi a ps3 ps2 kompatibilitást inkább újra eladja a népnek a régi játékokat és most már statisztikájuk is van mi fogyna jól .
12.
12.
Mathia$
Mit gondolkodnak ezek?!! MGS 1-2-3 Trilogy-ban!!! Na meg reméljük a Shadow of the Colossus is jön!
11.
11.
Takuma Sato
Hát nagyon szivessen eltudnék viselni egy Dirge of Cerberus: Final Fantasi VII-t, Killzone és egy God Hand gémet HD-ben a PS3-n. Azok tényleg faszagányosaki voltak.

Ha multi platform terén szemléljük, amit lássunk be nagyon kevés esélye van rá, de retentö mod tudnám dijazni a Pirnce of Persia trilogia felturbozott kiadását.
10.
10.
Exinor
#6: PSone-s játékokat felesleges szerintem, azokat így is be lehet szerezni a store-n, meg hiába lenne HD, akkor is "csúnya" lenne, azért még nem fognak új motort alá tenni. PS2-es játékoknál simán megoldható, hogy csak HD-ra huzzák GoW1-2, ICO, Shadow of Colossus, Final Fantasy XII stb ezek mind nagyon szépek, generációjukhoz képest kiemelkedőek.
9.
9.
Exinor
#3: Ha jól tudom a PS3-on az új MoH lemezén ott lesz az is HD-ra húzva.
8.
8.
Yagami Light
Mondjuk egy Shadow of the Colossus állandó 60 FPS-el nem volna rossz.

Az egyedüli panasz az volt rá, hogy PS2-n elég gyakran esett le a framerate, na most itt lenne az idő, hogy korrigálják. :)
7.
7.
CrisRedfield/one
Final Fantasy 1-10-ig felujitva nagyon baró lenne. Resi részek. Tekken 1-3-ig. Dino Crisis 1-2. Metal Gear Solid és sok-sok játék a régi PS korszakból.
6.
6.
Pataky
Resident Evil 3: Nemezis Igaz ezzel PsOne-on játszottamd e akkor is király lenne :D
5.
5.
Kyuubi
#2: Egyértelmű. Felturbózott Metal Geart a népnek! (meg persze TI, meg Jak and Daxter collectiont)
4.
4.
Noctis
Resident Evil Outbreak Ps3-ra király lenne, az a játék tényleg izgalmas volt, és a napjainkban oly fontos multi is alapból benne van a koncepcióban.
3.
3.
Rave24
Nagy a választék, remélem a Sony lesz olyan okos, hogy előbb a klaszikusokat, lásd a God of War, Team Ico felújítja, illetve pár multiplatform címet is portolna(MoH:Frontline).
2.
2.
SWBF2
1.
1.
simon 555
a Medal Of Honor: Frontline is kap HD-s felujitást:)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...