Mozgásban a Kane & Lynch 2: Dog Days demója

  • Írta: zoenn
  • 2010. július 3.
  • Videó
Link másolása
Azok se csüggedjenek, akik netán lemaradtak volna a Kane & Lynch 2 korlátozott számban hozzáférhető demójáról, hiszen az alábbi, 18 perces videó ezt mutatja be.
Azok se csüggedjenek, akik netán lemaradtak volna a Kane & Lynch 2 korlátozott számban hozzáférhető demójáról, hiszen az alábbi, 18 perces videó ezt mutatja be. A Square Enix tényleg nem viccelt, kipróbálható verzióról lévén szó, ritka az olyan eset, amikor ügyeskedni kell a beszerzésén. Lynch-csel, mint vakmerő pszichopatával és Kane-nel öröm a vérrontás Shanghai sikátoraiban és háztetőin, a sztori mód delejes elfoglaltságot ígér. Légy kapzsi, mohó, áruld el társaidat, vagy éppen bosszuld meg magad a multi Fragile Alliance módjában, netán a rendőrök orra alá törj borsot a tovább két többjátékos mókában. Rablás, túlélés és menekülés - kétségkívül az online rész is büntetősre sikerül.





A végleges változatot 2010. augusztus 27-én tudjátok leemelni a boltok polcairól.
13.
13.
szogyenyi93
a kameramozgás nem rossz, viszont ezek a vérfoltok a kamerán olyan hogy is mondjam. csúnyák. nem lehet komolyan venni. inkább zavaró. ha olyan stílusú lenne, mint az MW2-ben, realisztikusabb lenne és szebben mutatna
12.
12.
Fetto
nekem az elsö rész egyáltalán nem tetszett,de ez jonak tünik

11.
11.
starfox
#8 Hogy mi volt jó? A hangulat, az átélhető sztori, a karakterek, párbeszédek és egy-egy emlékezetes pálya (utcai harc Tokióban, keménykedés a diszkóban, szökés a börtönből, élet-halál harc a dél-amerikai város főterén majd az elnöki palotában és kitörés a faluból a nehezebb befejezésnél)! Héj, ez nem is egy-egy helyszín;D!! Csak a technikai megvalósítás volt foghíjas, de máshol jelesre vizsgázott! Szokásos IO-s játék, nem a legszebb, de qrva jó;D!! A videó alapján pedig a második rész teljesen rendben MINDEN téren, sztem:) Ne temessétek, ha nem muszáj...meglátjátok, meg lesz a 8,5 itt a GK-án XD!!
10.
10.
tjames
#9: csakhogy ahhoz idő kellett hogy az ember magábaszippantsa. S én ugyan csak max egy órát játszottam vele (menuben kalandozásokkal együtt) azidő kevés volt ahhoz, ami azért elég szomorúan hatott rám, mert vártam mint állat.

Pont azért, ehhez a második részhez én most igenigen szkeptikusan állok hozzá
9.
9.
Macifasz
#8: A hangulat és az atmoszféra;-) De a többi se volt olyan rossz, hogy megfejeljem a monitort. Tény, hogy közel sem hibátlan játék, de az imént említett hangulati és atmoszférai elem nagyon magas szinten volt.
8.
8.
tjames
#6: "Úgy látszik a készítők kijavították az előd gyermekbetegségeit (grafika, animáció, MI)"

Mi volt akkor jó benne???? :)
7.
7.
Ricsiii123
unalmas ? a videó alapján elég pörgősnek tűnik... a fedezékbe vonulással meg akciófilm hatást kap az egész
6.
6.
starfox
Az első részt minden hibájával együtt imádtam! A hangulat vmi frenetikus volt. Úgy látszik a készítők kijavították az előd gyermekbetegségeit (grafika, animáció, MI), és a pozitív tulajdonságait pedig négyzetre emelték;)!! Sztem a nyár nagy durranása lehet, és jó előétel az őszi/téli nyalánkságokhoz;D! MUST HAVE
4.
4.
tjames
nekem ez nem jön be, csakúgy mint az elődje sem....
2.
2.
bzsp
#1: az még tényleg nem az igazi, de ettől függetlenül ígéretes játéknak tűnik.
1.
1.
Split
Hát azon a vér-effekten még dolgoznék...
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...