Vanquish: egekben az adrenalinszint

  • Írta: zoenn
  • 2010. július 17.
  • Videó
Link másolása
Ha nem is a leghosszabb, de immáron maga a Platinum Games által összedobott trailerrel kedveskedtek nekünk az október 22-n startoló Vanquishből.
Ha nem is a leghosszabb, de immáron maga a Platinum Games által összedobott trailerrel kedveskedtek nekünk az október 22-n startoló Vanquishből. Bár a legutóbbi E3-on sok újságíró arra panaszkodott, hogy elsőre senkinek nem sikerült ilyen látványos kunsztokra bírni főhősünket, de mikor egy fejlesztő ragadta át a kontrollert, tényleg kinyíltak a lehetőségek. Cikázás ide-oda, egy perc megállás sincs, csupán némi időt fog igénybe venni, míg a Vanquish minden csínját-bínját elsajátítjuk.

22.
22.
Takuma Sato
Kibaszottul tetszik ez a gém. Igaz nem ezt a stílust szeretem, de elvagyok a lövöldékkel is. De tényleg hihetetlen akció dus. amugy az nem baj, ha mész és mindenhonann lönek te meg mindenkit megtöltesz olommal, és hüvelyek ezre vesznek téged körbe. annál jobb nincs is, csak ne két találattol dögöljek meg.

Az olyan gémeket nem csipálom, már nem vagyok valami jó gémes, de imádok játszani, és a szorakozás a fontos ami nekem abbanrejlik, hogy mész és apritasz. :):):):
21.
21.
X360_FaNbOy
#19: Hát ja. De amikor akció van akkor, tényleg az van ebben a játékban....aztán szerintem lesz ebben más is, csak azért mutatják ezt mert ez a game erőssége..
20.
20.
laurte10
na ez az amit nem veszek meg.
19.
19.
moustache
#17: igazad van! Szerintem ez egy fasza játék, de őszintén mondjátok meg: nem veszít egy játék az értékéből, ha folyamatosan csak lősz, lősz, lősz, menekülsz, futsz, meg lősz??? Egy idő után ez is fárasztó tud lenni, persze lehet, h csak én vagyok maradi.
18.
18.
X360_FaNbOy
#17: Nem fog hülyének nézni anyukád ha bemegy a szobába és látja, hogy nem a falat lövöd megállas nélkül, hanem csak viszonzod a tüzet.. énis várom. Szvsz baszott jó lesz!!
17.
17.
laca009
ez kemény csak nem tom mi a jó abban hogy minden honnan folyamatosan lőnek rád...
16.
16.
izomkukac
#14: nem csak törölték a kommentet amihez írtam
15.
15.
watto
14.
14.
13.
13.
izomkukac
#13: szerintem te amúgy csak teszed itt az agyad. nincs olyan retardált ember aki nem értené meg azt, hogy egy jó PC erősebb mint a konzol. amúgy meg ne fröcsögj oda minden hírhez hogy milyen fasza a konzol.
12.
12.
Nem lehet hogy valaki feltörte az accountját? Régen is ilyen konzolbuzi volt?
11.
11.
Giga0509
10.
10.
Baysi
talán fél év és kapunk egy pc-s verziót is

a remény hal meg utoljára :D
9.
9.
izomkukac
#7: oks akkor meghagyjuk gyökérnek :P
8.
8.
Beau
Ez a játék eddig (személyes vélemény) szar.
7.
7.
X360_FaNbOy
#5: fasz tudja miaz de amit a tegnap is művelt ez a kankadi gyerek a GoW topikba...azt ne tegye megint...de hagyjátok. Őt úgyse győzitek meg.
5.
5.
izomkukac
5.
5.
papailajos
Ez nagyon kiraly jatek,kar h nemjon pc-re,de hatha meggondlojak magukat!
4.
4.
X360_FaNbOy
Nem égetitek szét ezt a hírt is konzol-pc háborúval..
3.
3.
Tylon_Stone
Jah mintha ha mindig is a PC verzió miatt kellet butítani a konzolos verziót. ^^

Szedd ki a seggedből a joy és nyisd ki a szemed.
2.
2.
izomkukac
#1: fogd már fel hogy nem PC-re kell butítani a játékokat...
1.
1.
kankadi
és a legjobb h nem jön pc-re és nem kell butitgatni
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...