Mega Man Universe hivatalosan is bejelentve

  • Írta: zoenn
  • 2010. július 17.
  • Bejelentés
Link másolása
A Capcom tegnap végre felfedte a Mega Man frencsájz evolúciójának következő lépcsőfokának tartott játékát, az új fejezetre éveket kellett várnunk.
A Capcom tegnap végre felfedte a Mega Man frencsájz evolúciójának következő lépcsőfokának tartott játékát, az új fejezetre éveket kellett várnunk. Végre kiderült, mit is takart a japán kiadó által bejegyzett márkanév, a rajongók kívánságai meghallgatattak, végre igazi, nextgen folyatással jelentkezik a népszerű kék páncélos főhős. Az elmúlt 22 évben számos játék, képregény, tv-műsor szereplője volt a figura, a Capcom elérkezettnek látta az időt a visszatérésre.

A következő fejezet az örökségre nem cáfol rá, az ígéretek szerint a leginnovatívabb folyatást kapják a rajongók, a mai trendekre rácáfolva igazi kihívással, ami csak a klasszikusokra jellemző. Maga az Universe alcím is takarja, hogy minden lényeges szereplő visszatér, ahogy a jól ismert helyszínek is. Képek egyelőre nincsenek, viszont a bejelentés mellé az alábbi videót csatolták:



A megjelenés év végén várható letölthető formában Xbox Live-on és PSN-n.
2.
2.
papailajos
A video az gyenge,de birtam miko Ryu kiosztotta a robotokat:D :P
1.
1.
Norbi-wan
Ez a videó nagyon tré volt, de mondjuk amikor a Street Fighteres Ryu Hoshi előmászott azon röhögtem egy jó nagyot ... :D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...