A HWSW is kipróbálta a Kinectet

  • Írta: zoenn
  • 2010. augusztus 13.
  • Hír
Link másolása
A videojáték-konzolok irányítási rendszerét többnyire a lehető legegyszerűbb módon próbálják megoldani a gyártók, mégis van, akinek nem áll kézre a kontroller, nem tudja megkülönböztetni a gombokat, ügyetlen a mini joypaddel - írja a HWSW.

Többek közt nekik készítette a Microsoft a Kinectet, melynél a kontroller maga az emberi test.

Az újszerű elképzelésen alapuló - a Microsoft által forradalminak titulált - Kinectet tegnap elsőként láthatták működés közben a sajtó hazai képviselői. A Microsoft Magyarország budapesti irodájában felállított Xbox 360-hoz csatlakozó demórendszer lényegében ugyanazt a hardvert tartalmazta, amit az E3 szakkiállításon és konferencián is bemutattak működés közben, a cég illetékese ezért többször is felhívta a figyelmet, hogy a végleges termék csak jobb lehet annál, amit most megmutattak nekünk.

Célkeresztben a családok

A mozgásérzékelős vezérlés egyáltalán nem új keletű megoldás a videojáték-iparban, máig a legsikeresebb implementációt a Nintendo Wii alkalmazza ezen a téren. A Wii egyeduralma azonban hamarosan megtörik, a Microsoft és a Sony ugyanis jelek szerint megelégelte, hogy a Nintendo minden többgyermekes nagycsaládot megnyer magának, míg nekik "csak" az igazán keményvonalas játékosok jutnak. Ezzel a piaci felosztással sok-sok évig nem volt semmi baj, mostanra azonban nem maradt elég mozgástere a két nextgen konzolnak, így adta magát, hogy valamilyen módon nyitni kell az alkalmi játékosok irányába.

Érdekelnek testvérlapunk első benyomásai a Kinecttel kapcsolatban?

Olvasd el a teljes cikket a HWSW-n!

Természetesen a GK Team is elsőkézből próbálhatta ki a Kinect nyújtotta örömöket.

Irány a GK-s előtesztünk!

1.
1.
kukac450
Hát ha már a Gamekapocs, akkor a HWSW is!
:D:D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...