Kinect Sports X360

Igaz, ha már van Wii Sports, miért ne lehetne a Kinect Sports is? Röplabda, box és foci... és ez csak egy része a felhozatalnak.
1421049623

Hatalmas év lesz az idei a Rare számára

Az elmúlt években ugyan semmi maradandót nem alkotott a szebb éveket is megélt brit stúdió, a Rare, de a csapat zeneszerzője, Robin Beanland szerint az idei esztendő igazán hatalmas és izgalmas lesz számukra.
1415808017

Vajon min dolgozik a Rare?

Maga Phil Spencer osztotta meg a Twitteren a minap, hogy épp az új Rare-játékot készül kipróbálni. Reméljük, újra komoly játékkal készül a Kinect-címek mocsarába süllyedt stúdió.
1400576400

Leépítések a Rare-nél

Alighogy befutott a biztató hír, miszerint a Kinect Sports Rivals megjelenésével a Rare azt csinálhat, amit szeretne, a fejlesztőstúdiónál egyúttal ki is rúgtak néhány embert. Állítólag nincs nagy baj.
1400333400

Azt csinál a Rare, amit szeretne

Most, hogy a Kinect csupán opcionális kiegészítő marad az Xbox One mellett, sok kérdés felvetődik - többek között az is, hogy mihez kezd majd az újabban Kinect-játékokra specializálódott Rare?
1396539027

Elbocsátások a Microsoft Studiosnál

Tegnap néhány Microsoft Studios-alkalmazott arról tweetelt, hogy elbocsátották őket. A leépítéseket a cég is megerősítette, mondván átszervezésekbe kezdett a jövőbeli nyereségesség érdekében.
1366713064

A legnépszerűbb Kinect és PlayStation 3 játékok (x)

Barátaink a Konzolok Szervizénél készítettek egy összeállítást az elmúlt idők legnépszerűbb, legjobban fogyó Xbox 360 Kinect és PlayStation 3 játékokról. Nézd végig a listát, jó kis akciók vannak benne!
1337259600

Következő generációra készül a Rare is

Talán nem véletlen, hogy a Microsoft két nagy stúdiója, a Lionhead és a Rare is ezerrel keres embereket a következő generációs projektekhez. Az egykor hardcore játékairól híres brit stúdió talán végre képes lesz kimászni a Kinect Sports-féle casual gödörből.
1331708400

A legfrissebb hazai játékeladási toplista

Újra a legjobbak között üdvözölhetjük az Alan Wake-et, és az élbolyban nyitott az SSX-széria legújabb felvonása is. Egyébként változatlan a helyzet a hazai játékeladási toplistán, a lajstromot a World of Warcraft előfizetői kártya vezeti a FIFA 12 és a Battlefield harmadik részének társaságában.
1330358400

A legfrissebb hazai játékeladási toplista

A sláger MMO-k még mindig kakaskodnak egymással, de úgy tűnik, a World of Warcraft mellett legalább a Star Wars: The Old Republic is megvetette a lábát. A FIFA 12 közben visszafoglalta a dobogó legfelső fokát, a bronzérmes pedig újra a Battlefield harmadik része lett.
1329748200

Újra a World of Warcrafttal van tele a hazai toplista

Úgy tűnik, megtette a hatását a leárazás, a World of Warcraft legutóbbi két kiegészítője megint a legjobb tíz között végzett, és a feltöltőkártya is visszafoglalta az első helyet. A Star Wars: The Old Republic még mindig ott kullog a lista végén, de az előfizetői kártyák már kiszorultak az élbolyból.