Pókeres crossover címen dolgozik a Telltale?

  • Írta: fojesz
  • 2010. augusztus 29.
  • Bejelentés
Link másolása
Még a Penny Arcade Expo előtt bemutatkozhat a Telltale Games legújabb munkája. Nem, egyelőre nem a Jurassic Park, és nem is a Back to the Future játékokat fogják bejelenteni, hanem egy epikus crossover címről van szó, amiben zsugázni küldik Samet, Maxet és a Team Fortress katonáit - többek között.

Amikor éppen a Marvel vs. Capcom harmadik részére és a Street Fighter X Tekkenre várunk türelmetlenül, normális esetben csak legyintenénk egy újabb crossover bejelentésének hallatán, de a Telltale klasszikus játékhősei és az esetleges vendégszereplőinek közös pókerjátéka már beindítja az ember fantáziáját.

A GameTrailers TV legutóbbi adása során levetített 20 másodperces ízelítőből nem sok konkrét információ derül ki, azonban az előzetest megállítva, kimerevítve már találgathatunk afelől, hogy mire számíthatunk az eddig főleg epizódikus formában megjelent kalandjátékairól ismert Telltale-től. Annyi biztos, hogy "sosem gondoltuk volnla, hogy ezek az arcok egyszer összeállnak majd", és valóban: a Penny Arcade Tycho-ját, a Sam & Max Maxét, a Team Fortress Heavy-jét és a Strong Bad Strong Badjét még legvadabb álmainkban sem szerepeltettük volna együtt. Akkor a Telltale hogyan fogja? Nos, egyesek szerint a srácok a 2005-ös pókerjátékukat szeretnék folytatni (az árnyalakok valószínűleg kártyát tartanak a kezükben), és ehhez válogatták össze innen-onnan a karaktereket. Hogy tényleg erről van-e szó, azt nem tudjuk, de nekünk egyelőre tetszik az ötlet - a bejelentésre szeptember 2-án, a Penny Arcade Expo előtt közvetlenül kerül sor.

3.
3.
kasy
Jópofa lehet a Telltale játékok rajongóinak.
2.
2.
papailajos
Kar toltsek az idejuket ien hulyesegre!!!
1.
1.
Guwrovsky
HEavy-vel zsugázni! fenomenális!!!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...