Poker Night at the Inventory MAC, PC

Annyi biztos, hogy "sosem gondoltuk volnla, hogy ezek az arcok egyszer összeállnak majd", és valóban: a Penny Arcade Tycho-ját, a Sam & Max Maxét, a Team Fortress Heavy-jét és a Strong Bad Strong Badjét még legvadabb álmainkban sem szerepeltettük volna együtt - a Telltale mégis ezt teszi.
1460536200

Telltale-játékok az új Humble Bundle-ben

Új Humble Bundle indult, melyben a Telltale játékai vásárolhatóak meg akciós áron. Egy dollárért többek között a The Walking Dead első évadát is megkapjuk, de a friss Tales of the Borderlandsért sem kell sokat fizeti.
1370162801

Telltale-es Humble Bundle - még négy napig

Ezúttal a Humble Weekly Sale is kifejezetten ütősre sikerült, Telltale-játékokat vehettek, ráadásul a szokott módon annyiért, amennyit nem sajnáltok kiadni értük. Még négy napig tart az akció.
1291717840

Kincskeresés indult a Steamen

Itt a remek alkalom arra, hogy megszerezd steames kívánságlistád TOP 5 játékát, ehhez nem kell más tenned mint részt venni a Great Steam Treasure Hunton. 48 óránként új feladatokat közöl a Valve, minél többet teljesítesz, annál nagyobb esélyed lesz a győzelemre. Az első forduló már elindult!
1290418771

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Igen, végre eljött ez a hét is: úgy tűnik, most már semmi sem választhat el bennünket attól, hogy a kezeink közé vehessük a Gran Turismo ötödik részét. A játék régóta készült, sokat is késett, most pedig nagyok az elvárások vele szemben, de remélhetőleg nem kell csalódnunk a Polyphony Digitalban.
1289231642

Hírek a nagyvilágból - rövid infók estére

Új sorozatunkban naponta, kétnaponta egy utolsó erőbedobással még megpróbálunk összeszedni Nektek egy kisebb csokor hírt. Ezek rendszerint olyan információk vagy előzetesek lesznek, amelyeknek nem feltétlenül jutna hely a hétköznapi hajtásban, de ezekben az összeállításokban megemlékezünk róluk.
1283090406

Pókeres crossover címen dolgozik a Telltale?

Még a Penny Arcade Expo előtt bemutatkozhat a Telltale Games legújabb munkája. Nem, egyelőre nem a Jurassic Park, és nem is a Back to the Future játékokat fogják bejelenteni, hanem egy epikus crossover címről van szó, amiben zsugázni küldik Samet, Maxet és a Team Fortress katonáit - többek között.