11 demó lesz a PlayStation Move kezdőcsomagban

  • Írta: zoenn
  • 2010. szeptember 11.
  • Hír
Link másolása
Tegnap a hivatalos PlayStation blogon megerősítették, hogy aki a Starter Pack megvásárlása mellett dönt, 11 népszerű Move-os játék próbaverzióját tartalmazó lemezt talál a csomagban az Eye kamera és a Move kontrollerje mellett. Most fény derül a játékok címeire is.

A játékok címéről eddig vajmi kevesett tudtunk, ám most a Sony megerősítette a mellékelt próbaverziókat, melyek ugyan a megjelenéssel egyidőben a PSN-en is letölthetővé vállnak.

A demók listája:

* Beat Sketcher
* echochrome ii
* EyePet
* Kung Fu Rider
* Sports Champions
* Start the Party!
* The Shoot
* Tiger Woods PGA Tour 11
* Time Crisis: Razing Storm
* Tumble
* TV Superstars

A csomag jövő héten, szeptember 14-től lesz megvásárolható, az alábbi videóban betekintést nyerhetünk a kipróbálható játékokba:

20.
20.
kevinbutler
#12: szerintem igazad van csak furán fogalmaztál, a move jobb mint a kinect
19.
19.
gyerecske
Kár hogy a navi kontrollert nem tartalmazza.
17.
17.
Sir-Vival
#12: Szerintem 80-ra le fog menni kisebb boltokban - úgy novemberre. És ezért megkapod a legerősebb konzolt, 320-as vinyóval, egy játékot, egy kamerát, 11 demót és a Move kütyüt... Így már elég jó, nem? :)
16.
16.
Sir-Vival
#14: Láttam egy videót, ahol egy tech demóban mutatja hogy látja az Eye kamera a világító izét. Hát... könnyebb követni, mint a puszta testrészeket. :) A beépített gyorsulásérzékelő ráadásul _azonnal_ jelzi, hogy merre mozdul a cucc.
Érdekes, nem értem a casual réteget miért zavarná, hogy fogni kell valamit...
15.
15.
bzsp
ez jó 5let, legalább az emberek tudják mit vesznek.
14.
14.
V1SoR
#12: Azért pontosabb és gyorsabb a Move mert ott egy érzékelőkkel telepakolt eszközt kell lekövetni. Azért ne hasonlítsuk össze azzal amikor csak egy "szimpla" 3D-s testet kell lekövetni. A Cell proci meg eléggé más megoldás mint a 360-as/PC-s többmagos központi egységek.
13.
13.
tjames
#12: összevissza zagyvaság amit írsz, csapdosnak a gondolataid, és gyenge a magyarázat.
legalább annyira, mintha azt mondanám inkább terelgetem a puszta kezem mozgatásával a karakterem, mintsem egy rózsaszínen világító fejű fagyi-vibrátorral égessem magam.
érted mit akarok mondani ugye? bullshit
12.
12.
Starkiller89
#11: Kinect-tel is csak egy bajom van. Sok az a 100-150ms késés..amit azzal magyaráznak hogy sok idő ha belegondolunk amíg a gép feldolgozza a 3D-s testünket meg stb stb...a Move is 3D-ben működik...ott miért nincs ekkora késés? simán megcsinálhatnák jobbra..csak az már több pénz, és annyit nem ér egy átlag felhasználói kör ;) ezért veszek 1 hónapon belül PS3-mat, és nem X360at. Meg hát sokkal szebben néznek ki az új játékok PS3-mon, mint X360-on, Crysis 2 szebb lesz, már most a béta szebb mint X360-on, hála a Cell procinak, és nem egy 3 magos szerver procira programoznak :) a másik meg hogy Killzone 3..na igen. :) nem kell bemutatni, ráadásul átlagban 85k a Move bundle pack, 320gb PS3-mal :) jobban megéri, jobb az egész..legaláb fogsz vmit amivel lősz, vagy csapkodsz, nem pedig a semmibe, mint aki most szabadult az elmegyógyintézetből :D szóval..PS3 és Move :)
11.
11.
demon68
megtetszett a Move, jobban is mint a Natal (bár a Natal technológiája érdekesebb), megvárom az első igazi játékokat, aztán lehet lecserélem az xbox-omat.
10.
10.
Blint19
Eddig nem érdekelt, de most már egyre biztosabb vagyok benne, hogy meg fogom venni a Starter Pack-ot! Rohadtul megéri, már csak az ára miatt is! :)
8.
8.
Sir-Vival
Time Crisis, ecoshrome, Golf... ehhez jön a RUSE (kérdőjeles), a SOCOM és a Resi. (Majd egyszer jövőre Killzone).
Mindez kiegészülve a buli/poén stuffokkal elég erős!!! Megveszem, csomagban - király lesz! (Nem vagyok alkalmi gémer.)
5.
5.
Doc.
#3: persze, hogy ingyenesen le lehet majd tölteni a demókat.
4.
4.
Robbie17
Szerintem egy Resi5 demo is elferne de anelkul is egesz jo kis lista :D
3.
3.
JANO
Ó ez olyan rossz h csak a Starter Pack mellé adnak lemezt, mert aki már régebben megvásárolta a kamerát az értelemszerűen csak a Move controllert fogja megvenni, de ahhoz meg nem adnak lemezt :S Vagy ezek a demók ingyenes letölthetőek lesznek a storeból?
2.
2.
mnmn1
#1: ne is mond! most nyáron mikor Olaszországba voltam be is mentem kétszer egy játékterembe! :)
1.
1.
tjames
Ez a Time Crysis eszembe juttatja a nagy játéktermi kalandozásainkat Bbogesszel, amikor a Jurassic Parkkal toltuk.
Szívesen játszanék ilyennel :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...