Time Crisis: Razing Storm PS3

Folytatódik a Time Crisis-sorozat, az új rész megint PlayStation 3-exkluzív lesz és támogatja a Move-ot is.
Típus: Akció, FPS

Time Crisis: Razing Storm teszt

A Time Crisis mindig is a szívem csücske volt, nem csak, azért mert sok éven keresztül dolgoztam különböző játéktermekben, és rengeteget toltam vele, hanem azért is, mert a stílus forradalmi volt. Sok víz lefolyt már azóta a Dunán, a kérdés már csak annyi, hogy képes-e még azt nyújtani, amit évekkel ezelőtt…

November elején startol az új Time Crisis

A játéktermek kedvencének új része novemberben startol PlayStation 3-on, s egy nagyon komplett, mindenféle extrát tartalmazó csomaghoz jut majd az, aki megvásárolja a Time Crisis: Razing Stormot. Természetesen a Move kompatibilitás sem maradhat el.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Az idei ősz talán legdurvább hetének nézünk elébe, a megjelenési listán egymás hegyén-hátán állnak a jobbnál-jobb játékok, sőt filmpremierből is lesz bőven. Persze selejt is akad, többek között ennek köszönhető az, hogy ilyen szép termetes lett az e heti összeállításunk. Nézzük!

11 demó lesz a PlayStation Move kezdőcsomagban

Tegnap a hivatalos PlayStation blogon megerősítették, hogy aki a Starter Pack megvásárlása mellett dönt, 11 népszerű Move-os játék próbaverzióját tartalmazó lemezt talál a csomagban az Eye kamera és a Move kontrollerje mellett. Most fény derül a játékok címeire is.

Fórumváltás előtti galériafrissítés

Izgalmas héten vagyunk túl, ez pedig finoman érezteti a hatását legújabb galériafrissítésünkön is. Szemcseppet bekészíteni, ezt végig kell nézned!

Körvonalazódik a Move nyitójáték-felhozatala

Bár egyelőre csak japán vonatkozásban, de ismertté vált az ősszel boltokba kerülő PlayStation Move nyitójátékainak listája, illetve a további megjelenések menetrendje is.

E3 2010: Új Time Crisis készül PS3-ra

A Move lehetőséget ad arra, hogy a Time Crisis is visszatérjen a Playstation 3-ra. A Namco Bandai őszre ígéri a sorozat legújabb darabját.