Kézikonzolos játékon dolgozik a Bioware

  • Írta: fojesz
  • 2010. szeptember 13.
  • Pletyka
A Nintendo DS-es Sonic Chronicles: The Dark Brotherhood után újra a kézikonzolok felé fordul a Bioware, legalábbis az egyik munkatárs internetes önéletrajza erre enged következtetni. Folytatódik a Sonic-sorozat vagy esetleg más nagygépes címüket ültetik át a marokgépekre?

A Bioware-nek nincs ideje pihenni mostanság, folyamatosan gyártják a Mass Effect 2 és Dragon Age DLC-ket, előbbihez készül a PS3-as verzió és a harmadik rész, sőt úton van a Dragon Age 2 és a Star Wars: The Old Republic is. Nyilvánvaló persze, hogy bejelentetlen projektek még így is vannak, egy legalábbis biztosan: Mitchell Fujino, a csapat minőségbiztosítási részlegének vezetője a LinkedIn-es életrajzában egy bejelentetlen kézikonzolos játékot tüntetett fel nemrég.

Azóta persze a "kézikonzolos" címke eltűnt, és csak mint "bejelentetlen projekt" bújik meg a sorok között a Bioware montreali stúdiójánál készülő játék. Bár könnyen gondolhatnánk, hogy a csapat valamelyik Electronic Artsnak gyártott sikercímét készül átültetni a PSP-re vagy a 3DS-re, ne felejtsük el, hogy a Bioware korábban már útnak indított egy kézikonzolos sorozatot: a Sonic Chronicles: The Dark Brotherhood a hiperaktív sündisznó kalandjait próbálta meg - igaz, kissé csetlő-botló módon - átültetni egy szerepjátékba.

Ezek is érdekelhetnek

4.
leviske
Ha Montreal, akkor és Mass Effect-re számítanék, vagyis az volna olyan project, ami nem jelentene akkora plusz munkát. Bár mondjuk a ME2 PS3 változata sem volt új projectként kezelve, szóval nem elképzelhetetlen, hogy kézikonzolra kiadnak valami teljesen új franchise-t.
2.
Motig
menyien is vanak a BW nél? mert ha enyi gamen meloznak az nem kis fentatrási költségel jár... egyébként meg DS re legyen mert most még csak gondolkodok a psp vásárláson...
1.
Starkiller89
Egy KotOR szépen mutatna egy psp-n :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...