TGS 2010: Elkészül végül a Team Ico Collection

  • Írta: fojesz
  • 2010. szeptember 17.
  • Bejelentés
Link másolása
Hónapokig pletykáltak róla, a közönség és a sajtó úton-útfélen arról kérdezgette a Sony-t, hogy mikor készül el, és tessék: hivatalosan is bejelentették a Team Ico Collectiont, amelyben az ICO és a Shadow of the Colossus felújított, PlayStation 3-as változatai kapnak helyet.

Az új kollekciót először a japán Famitsu leplezte le, majd a Tokyo Game Show falai között is bejelentették a csomagot. Túl sok részletet egyelőre nem ismerünk, de a formula már kiszámítható: Fumito Ueda és a Team Ico két PlayStation 2-es klasszikusát, az ICO-t és a Shadow of the Colossust újítják majd fel és adják ki a PS3-ra. A Walmart 40 dollárért jegyzi a csomagot, Japánban egyébként a két játék külön is kapható lesz.

Egy picit olyan érzésünk támadt, mintha a Sony a közönség nyomására döntött volna az új Collection kiadása mellett. A cég sosem leplezte, hogy szeretne minél több klasszikust újra megjelentetni, érdekes módon viszont a nagysikerű God of War csomag után nem a leginkább várt Team Ico Collectiont jelentették be, hanem a Sly-t, amely egyébként jelenleg is készül.

31.
31.
XDannyL
#5: Ez a PS2 grafikája. Még nincs kész PS3-ra. Ennél sokkal szebb lesz.
Játszottál már valaha a Shadow of the Colossus-sal??? A világ egyik legjobb játéka (és persze Sony).
30.
30.
Raziel88
#5: Azt se tudod miről beszélsz.
1. Ez nem új cím.
2. Ha nem tetszik ne vedd meg.
3. Nagyon sokan várták a felújítását.
4. Ha nem tudod milyen játék akkor ne szóld le.
5. Attól hogy egy játék ultrabrutál grafikás attól még lehet egy nagy rakás szar.
6. Nagyon el vagy tévedve a jó játékokat illetőleg.
28.
28.
Exinor
Aki nem ismeri ezeket a játékokat, az nem tudja átérezni ennek a felújításnak az értékét. Ez a két játék kultuszjáték volt PS2-n (mellesleg annak idején gyönyörű volt a grafikája, nem volt másik játék pl PS2-n ami töltés nélkül jelenített volna meg akkora területeket, mint a Shadow of Colossusban) és Ueada olyan egyedi és varázslatos játékokat csinált, mint mondjuk Kojima, he nem egyedibbeket (ez ízlés kérdése, számomra Ueda nagyobb mester). Ez minden rajongónak jó hír, meg sok embernek aki kihagyta annak idején. Agyatlan hentelésből meg Dunát lehetne rekeszteni, minden második játék ugyan olyan monoton lövölde, mint a többi...
Az meg, hogy a Sony csak remakeket gyártana is kicsit túlzás, eddig csak egy ilyen volt, a GoW collection, utána az a mosomedvés és csak most a harmadik...
27.
27.
IceColdKillah
Annak idején kimaradtam a Shadow of the Colossus-ból. Uhogy én ennek nagyon örülök!
Amúgy ICEMAN, van fogalmad arról hogy hányan engedhetnek meg maguknak 200 000 Ft.-os gépet? Mert szerintem az ország 40%-a! Szóval minek a Quad-HD felbontás amikor azt csak a VILÁG 20%-a képes csak kihasználni! Vagy talán még annyi se. Azt sem értem hogy mi a gondod a Cell-Shaded (rajzfilmszerű) grafikával?? Mert én nem tudok elképzelni egy Dragon Ball játékot mondjuk GTA4 grafikájával. Szal gondolkodjál mielőtt megszólalsz!

Sőt mondjak még vmit az új SWTOR-t HD grafikára építik, vágod hogy ez mit jelent? Azt hogy aki azért játszott a wow-al mert az rendesen ment a gépén akkor az most kénytelen új gépet venni. Ez van!

Bocsi az OFF-ért! Peace.
26.
26.
Doc.
#13: szar, szar, a hent a jó nem az ilyen bullshit.
25.
25.
izomkukac
#21: hát ezek a mocskos zsidók... vérlázító... -.-' ezt hallgatom suliban legalább itt ne
24.
24.
kevinbutler
#6
#7 Azért ma is készülnek/készülni fognak jó játékok
23.
23.
kevinbutler
#5: Megint kezdenek megjelenni az "értelmes" kommentelők ezaz
22.
22.
keiji maeda
1 a haszon 2 pedig a rajongók örülnek neki még szép hogy örülnek !!! én is Örültem mint majom a fakának hogy kedvenc gamem a god of war fel lett újítva! még egy devil may cry collection kellene meg talán egy onimusha is .
21.
21.
Jude666
Egyébként a cionista zsidóknak kell a haszon amit hárdverek fejlesztésével szépen el is érnek.A lényeg nekik hogy nagyobbnál nagyobb gépigényű szoftvereket dobjanak a piacara hogy vegyük a termékeiket.
20.
20.
Jude666
Egyébként a cionista zsidóknak kell a haszon amit hárdverek fejlesztésével szépen el is érnek.A lényeg nekik hogy nagyobbnál nagyobb gépigényű szoftvereket dobjanak a piacara hogy vegyük a termékeiket.
19.
19.
Jude666
Nem hiszem ,hogy csak a rimékeket ontja a sony.Több cég dolgozik rajta ergo több játék készül párhuzamosan.Ez szerintem a rajongók kedvéért készült.Gondolom nekik jól esik.
18.
18.
pepsus
5: tul sok munka lenne ujradolgozni a grafikat, nem erne meg . Nemtom miert sirsz , ps2-es jatek aminek a felbontasat felhuztak es kiadjak rajongoknak. Core i7 neked miota videokartya ? epic facepalm (ha meg egy uj jateknal sirnal iesmi miatt megertenem de ezen bazz, röhej vagy baratom ) cry me a river

Amugy csak en latom ugy hogy a ps3 szinte csak csak a remakeket ontja magabol es egyre kevesebb a eredetiseg? (bocsi ps3-asok nem flameuszitasnak szantam sry erte )
16.
16.
keiji maeda
persze ez a videó még nem a ps3-mas verzót ábrázolja majd szerintem ez is ugy lesz mint a god of warnál anno hogy majd lessz egy debütálló videó amin megmutatják hogy milyen volt meg milyen lessz feljavítva :D
15.
15.
keiji maeda
persze ez a videó még nem a ps3-mas verzót ábrázolja majd szerintem ez is ugy lesz mint a god of warnál anno hogy majd lessz egy debütálló videó amin megmutatják hogy milyen volt meg milyen lessz feljavítva :D
14.
14.
keiji maeda
egyébként a god of war collection-nál is sokat javítottak én teljesen meg vagyok elégedve azzal is ahogy felhúzták ps3 ra :D :D ez is tuti faja lesz
13.
13.
mark825
De ez a video hiszen PS2-s ugyan ez van fenn YOUTUBON ugyan ezzel a graffal de am is szar lehet az a collossus vagy mi az!!!!
12.
12.
Kyuubi
Aki egy PS2-ről átalakított - egyébként zseniális - játéknál a grafikát nézi, annál valami rohadtul nincs rendben. Aki szidta a grafikát, az belegondolt akár egyszer is ebbe miközben leírta? Arról nem is beszélve, hogy aki kicsit értelmesebb módon grafikabuzi, az a korhoz képest nézi a grafikáját, ilyen szempontból pedig mindkettő csodaszép. Egyébként nagyon örülök a hírnek, én biztos hogy megfogom venni. Ja és igen, én is szilikongyerek vagyok...
11.
11.
mark825
Keijivel egyetértek de azér számit a grafika is.mer nem mind1 hogy PS2 vagy PS3-n játszol.
10.
10.
mark825
Keijivel egyetértek de azér számit a grafika is.mer nem mind1 hogy PS2 vagy PS3-n játszol.
9.
9.
ptogamer
#5: Ha grafikabuzi vagy akkor a Pc-vel foglakozz!
8.
8.
keiji maeda
a grafika nem minden öreg!! a hangulat a zene a játékmenet ez mind többet ér a grafikánál : /
7.
7.
Batri
#5: omfg... tipikusan abba a gamer generációba tartozol, akiknek a grafika az első. Felőlem vihetnék a francba a Ps3at és az Xboxot ha újra tudnának ilyen hangulatú játékokat késziteni. Pontosabban a nyugati fejlesztők, mert a japánok még mindig tudnak szerencsére.
6.
6.
InGen
#5: Speciel pont a Capcom és a Konami játékok néznek ki a legjobban.

Ez meg szimplán két PS2-es klasszikus HD felbontásra húzva, de játékmenetben és játékélményben még mindig porrá alázzák bármelyik mai játékot.

Ezt olyan rajongóknak adják ki, akiknek már nincsen PS2-jük de esetleg szeretnének velük újra játszani, vagy esetleg annak idején lemaradtak róluk, így most be tudják pótolni.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...