TGS 2010: Zombikkal érkezik az új Yakuza

Link másolása
A Tokyo Game Shown bejelentették a Yakuza legújabb részét, amely minden korábbi epizódnál betegebb lesz. A készítők szerint a hangsúly a pusztításon volt, többek között ezért küldenek majd egy csomó zombit a játékos nyakába. Hogy ide mikor érkezik meg, azt ne kérdezzétek...

Úgy néz ki, mostanság tarol a zombi stílus: olyan mint egy új trend, amit hirtelen mindenki meg akar lovagolni. Nagy sikert aratott a Call of Duty: World at War zombis kiegészítője, a Left 4 Dead, a Dead Rising, és zobihentelős autós játékon munkálkodik az Activision is. Néha már azt várom, hogy ki, milyen messze mer elmenni ebben a stílusban.


Most a Yakuza is beszáll ebbe a világba. Nem kicsit meglepő ez a TGS-bejelentés, és amíg az ember meg nem tekinti a videót, azt hiszi, hogy valami viccről van szó. Az egyik fejlesztő interjúban elhangzott mondata is picit abszurdumnak hangzik: „Mi tud veszélyesebb lenni egy Yakuza harcosnál? Hát egy zombi Yakuza.“ A Yakuza-sorozat leginkább Japánban hódít, és szerintem a zombi-mániának köszönhetően sikeres is lesz ebben a régióban. A klasszikus történet mellett, a program tömve lesz minijátékokkal, lesz halászat, darts, baseball, golf és hasonlók. A játék teljes címe Yakuza: Of the End, a megjelenés egyelőre csak Japánban várható PS3-ra, de a megszokott pár éves késéssel, tutira hozzánk is eljut egyszer - képeket itt találtok!

13.
13.
noswear
#11: Egyetértek, én sok animét nézek és a H.O.T.D. az egyik legjobb nálam...
12.
12.
noswear
#11: Egyetértek, én sok animét nézek és a H.O.T.D. az egyik legjobb nálam...
11.
11.
giga321
Most nézek egy remek animét Highschool of the dead a címe és tényleg nagyon jó. Egyik barátom mondta hogy nézze meg. Ne sok animét nézek számszerint egyet (Naruto) de ez tényleg jó. Van benne jó sok durva jelent vér , harc, kicsi romantika , nem kevés poén. 11 rész jött ki és 12-részes de a mangát még most is csinálják ott 26-rész jött ki. Szóval gondolom kb fél év kihagyás és folytatják remélem mert tényleg nagyon jó . Aki gondolja nézze meg ha szereti a műfajt. és hogy a játékról is írjak jónak néz kis és lehet kipróbálom.

http://animeaddicts.hu/download.php?filelist.1.5684

innen leht letőlteni ha valakit érdekel. Felirat rávan égetve.
10.
10.
Robbie17
Érdekes.....:S
Filmekben a vámpír a trend játékokban meg a zombi...
9.
9.
keiji maeda
sosem jön pc re ez csak playstation deh a japánokhoz képest ezzel a játékkal mi 1 epizódal le vagyunk maradva :D szóval ez nem mostanába lessz
8.
8.
adikas
Ez hatalmasnak tűnik,PC kijön?
7.
7.
adikas
Ez hatalmasnak tűnik,PC kijön?
6.
6.
gamerplayer
Japánba most érkeztek meg a zombik...pl. dead rising 2, de szerintem rohadtul felesleges.:)
5.
5.
Doc.
yakuzát ha kivennék belőle akkor egész pofás zombis játék lehetne
4.
4.
Oliv3r
szerintem nem igazán illik a sorozatba egy ilyen zombis vonal...de hát Yakuza csak jó lehet.
3.
3.
Oliv3r
szerintem nem igazán illik a sorozatba egy ilyen zombis vonal...de hát Yakuza csak jó lehet.
2.
2.
Top Secret
Ez beteges de jó.A következő az lesz a fifa 11 zombi fejek a focilabdák vagy egy rugással ki tud nagyon kárt okozni.:D
1.
1.
joati
Basszus ma április 1.van , azt hittem szept 17.-e:)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...