Leállnak az All Points Bulletin szerverei

  • Írta: fojesz
  • 2010. szeptember 17.
  • Gyászhír
Link másolása
A Project: MyWorldöt még sikerrel tovább tudták passzolni, többre viszont nem futotta: az első Crackdownt fejlesztő RealTime Worlds végleg bezárja a kapuit, az All Points Bulletin szerverei pedig leállnak. A játék három hónapot sem élt meg, utólag sem vette meg senki.

A Realtime Worlds belebukott az All Points Bulletinbe: az MMO fejlesztése körülbelül 100 millió dollárba került,  s bár három hónapja sincs, hogy elindult, a játék mindössze napi 130 ezer játékossal vegetált, ami ilyen nagyságrendű költségek mellett édeskevésnek számít. A csapat pénzügyi problémákba ütközött, kénytelenek voltak eladni a készülőfélben lévő Project: MyWorldöt, most pedig az is biztossá vált, hogy képtelenek lesznek túlélni: a Realtime Worlds lehúzza a rolót.

A cég ugyan az All Points Bulletint is megpróbálta továbbadni, egyelőre úgy tűnik, sikertelenül: a szerverek leállnak, a digitális és a hagyományos boltok kínálatából is eltűnt a játék. Egyes források szerint ugyan az Epic Games mutatott némi érdeklődést az MMO iránt (a program egyébként a harmadik generációs Unreal Engine-re épült), viszont a kiadó-fejlesztő vállalat szóvivője ezt nem tudta megerősíteni: mint mondta, az Epicnek tényleg tetszett az APB, viszont ha zajlanak is tárgyalások a megvételével kapcsolatban, azok maximálisan bizalmasak.

Ha a nyakadon maradt a játék, és úgy érzed, kidobtál több ezer forintot az ablakon, a Realtime Worlds munkatársai szerint érdemes lehet megpróbálni visszakérni az APB árát a boltban, ahol vetted. Persze ez egyáltalán nem garancia, hogy valóban vissza is kapod. Kedves.

20.
20.
Vincenzo
Na most örülök, hogy nem vettem meg a játékot. Sokat gondolkoztam rajta, de aztán nézegettem videókat és eléggé üresnek kihaltnak és élettelennek tűnt a város s végül ezért nem vettem meg. Ezek szerint jól láttam a helyzetet. Kár érte, amikor először bejelentették érdekes dolognak tűnt, csak a kivitelezés nem volt jó, igazából annyira nem is csodálkozom, hogy elbukott.
18.
18.
laca009
és akkor most drukkoljatok hogy egy freemmorpg-t csinálnak belőle vagy alapból egy freemmo-s csapat veszi meg ... de ha ez meg sem történik akkor meg fogjuk magunkat és játszhatunk tovább a tört szerókon bár én csak 1-ről hallottam
15.
15.
vytros
Kár azért a karakter-kreálásért :'(
Én szívesen kipróbáltam volna.
14.
14.
petimanus
Pedig pont most gondolkodtam, hogy kipróbálom :(
13.
13.
Optimus Prime
Hehe, a Tabula Rasa legalább másfél évig bírta. :)
Visszaadni az árát? Ezt ők sem gondolták komolyan. Milyen alapon? A játék MMO, de maga az licensz és a telepítőfájlok, meg a 30 napos "ajándék" gamecard ezt árulta, ezt vették meg. A játék 3 hónapra megbukott. Vége.
12.
12.
izomkukac
#10: úgy se bírják üzemeltetni hogy fizetnek érte, hát még ha ingyenes lenne
11.
11.
Slik
ez jó sok embernek fájhat, jó sokba... tudtam, hogy egy elbukott fos lesz :)
10.
10.
pjoco
#7: Hát nem állítanák le okoska! de így nem játszik vele senki aminek örülök! :D
9.
9.
Top Secret
Kár érte láttam róla vidit nagyon tetszett szivta aki megvette. Ja és hogy vigyék vissza a boltba?Tuti azt mondjá hogy nem,nem vesszük be.Szóval a kukában van 10e ft.
8.
8.
RECh
#5: Rohadt jó a játék, csak nincs nagy hire :(
7.
7.
elite_hun
#5: Már nem azért de hogyha nem lesznek szerverek akkor hogy akarsz játszani vele még ha ingyenes is???
6.
6.
The Lone Drow
Érdekes, pedig nekem tetszett az ötlet.
5.
5.
pjoco
Hehe mekkora szopás aki megvette! Ráadásul pár hónapos játék! Nagyon gáz lehet a játék! Ingyenessé kellett volna tenni szerintem!
2.
2.
danez11
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...