Project: MyWorld

Sajátos MMO-val készülnek a jövő évre a Crackdown és az All Points Bulletin fejlesztői - a MyWorld-ben lemodellezik az egész világot.
1285686597

Családon belül marad a Project: MyWorld

A Realtime Worlds néhai fejese vásárolta meg a Project: MyWorldöt az új cége számára, és egyúttal a közösségi játékon dolgozó 20 embert is felkarolta. Az All Points Bulletint nem sikerült megmenteni, az Electronic Arts ingyen játékkal kompenzálja az előfizetőket.
1284738704

Leállnak az All Points Bulletin szerverei

A Project: MyWorldöt még sikerrel tovább tudták passzolni, többre viszont nem futotta: az első Crackdownt fejlesztő RealTime Worlds végleg bezárja a kapuit, az All Points Bulletin szerverei pedig leállnak. A játék három hónapot sem élt meg, utólag sem vette meg senki.
1283857176

Eladták a Project: MyWorldöt

Fizetésképtelenné vált a Crackdownt és az All Points Bulletint fejlesztő RealTime Worlds, noha a csapat éppen egy másik izgalmas projekt fejlesztésének a közepén tartott. Most úgy néz ki, aggodalomra semmi ok, a programot felvásárolta egy egyelőre ismeretlen amerikai cég.
1280651760

Már évek óta készül a Project: MyWorld

Szűkös határidőn belül lemodellezni a világot semmiképpen sem egyszerű feladat: a Realtime Worlds ezt tudja jól, nem is tegnapelőtt álltak neki a MyWorld fejlesztésének.
1280489880

Project: MyWorld - lemodellezik az egész világot

Ambiciózus projekt fejlesztésébe kezdett a Crackdownt és az All Points Bulletint is jegyző Realtime Worlds: a Project: MyWorld-ben az egész világot lemodellezik.