Új színekben pompázik a Nintendo DSi XL

  • Írta: fojesz
  • 2010. szeptember 18.
  • Bejelentés
Link másolása
Egy utolsó vérfrissítés a DSi-n a Nintendo 3DS bemutatkozása előtt: októbertől Magyarországon is kapható lesz a Nintendo DSi XL kék, zöld és sárga változata. Érdemes akkorra időzíteni a DS-vásárlást egyébként, mert abban a hónapban jön Európába az új Professor Layton játék is!

Szokás szerint némi késéssel, de hamarosan Európában, így Magyarországon is elérhetővé válik a Nintendo DSi XL kék, zöld és sárga változata; a konzol hazai forgalmazója október 8-ra ígéri a premiert. A kicsinosított gépek egyébként csak külsőre különböznek a március óta kapható vörös és barna XL modellektől, minden másban (így a fogás, a teljesítmény és a kapott szolgáltatások terén) teljesen megegyeznek azokkal.

Ha Nintendo DSi-t vennél, akkor egyébként is érdemes lehet októberre időzíteni a vásárlást függetlenül attól, hogy tetszenek-e az új színek vagy sem, hiszen október 22-én kerül az európai boltokba a Professor Layton and the Lost Future. Az új Layton-játék állítólag jól sikerült, az első tesztek átlagosan 8.6 pontot adtak neki.

7.
7.
Robbie17
Nyáron akartam DS-t venni de miután haladtunk a 3DSről ezért inkább megvárom az árát aztán majd eldől mi lesz belőle..
De a kék tutin nézz ki :D
6.
6.
noobert
#3: Szerintem a sárga is menő
5.
5.
bzsp
jól néz ki, de sajnos nincs pénzem rá:(
4.
4.
fojesz
#2: Nem, a Nintendo csak azért ajánlja a játékhoz a DSi XL-t, mert annak nagyobb a kijelzője és kényelmesebb a stylusa. Ebben nyilván van igazság, de azért ez marketingszöveg is valamennyire.
3.
3.
Top Secret
A kék jól néz ki de sárga minek olyan ronda ahogy van.
2.
2.
Birkazoli
Nagyon szép színűek:) Így nehéz lesz dönteni, ugyanis mindegyik nagyon szép:D De a Layton Professor játék csak DSi XL-el lesz kompatibilis vagy hogyan, csak mert azt olvastam mindenhol, hogy "Vegyél hozzá DSi XL-t"!?:O
1.
1.
Motig
lehet hülye voltam és meg kellet volna várnom amíg a XL kijön mert a Litelt iszonyat nehezen bírom fogni..(túl kicsi a kezeimnek)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...