Professor Layton and the Lost Future DS

Megérkezett a legújabb Professor Layton játék! Az Unwound Future (itthon The Lost Future) megint DS-re kapható csak, és szokás szerint zseniálisan sikerült.
1417176017

E3 2015: Bemutatják a Level-5 új játékát

Bizony, jól olvastátok: több mint fél évvel a következő E3 előtt már szállingóznak az első infók a kiállításról. Már most tudjuk, hogy a Professor Layton és a zseniális Ni No Kuni fejlesztője új játékot mutat be a rendezvényen.
1316430000

TGS 2011: Nem jött a Level-5, saját showt szervez

Ha az utóbbi években az egyszeri gamer ellátogatott a Tokyo Game Show-ra, akkor egy dologban biztos lehetett: Japán egyik legnépszerűbb és legnagyobb fejlesztőcsapata, a Level-5 egy akkora standdal képviseltette magát, hogy nem lehetett ellátni az egyik végéből a másikba.
1300375977

Három BAFTA-díjat is kapott a Heavy Rain

A Brit Filmakadémia kiosztotta a tavalyi év legjobb játékainak járó díjakat, valamint Peter Molyneux is megkapta a maga életműdíját - idén már másodszor. A díjátadó abszolút győztese a Heavy Rain, amely filmszerűségének hála három trófeát is bezsebelhetett, de a legjobb játék a Mass Effect 2 lett.
1296568800

4,2 milliónál tart az új Donkey Kong

Ugyan a Nintendo múltheti pénzügyi jelentésében is szerepeltek a játékeladások, pontosan, címenként lebontva nem közölt számokat a konzolgyártó-kiadó. A kiotóiak tavaly is több nagy Wii- és DS-exkluzív címet dobtak piacra, amelyek annak rendje és módja szerint többmilliós eladásokkal büszkélkedhetnek.
1291644000

Anglia - a Black Ops visszaelőzte a GT5-öt

Kíváncsiak leszünk, hogy pár hét alatt mekkora eladásokat tud produkálni a Gran Turismo 5, mert látszólag nem kaszál annyira, mint azt sokan várnák tőle. Angliában, a világ legnagyobb autórajongó országában például jelenleg csak a negyedik helyen áll a listákon.
1290081625

Video Game Awards 2010 - a jelöltek listája

Mint a téli E3-at, úgy várjuk a Video Game Awardsot, annyi érdekes bejelentésre számítunk. Persze a Spike által megrendezett díjátadó lényege ettől függetlenül még mindig az év legjobb játékainak megválasztása, úgyhogy vegyük is elő a jelöltek listáját gyorsan, nézzük meg, kik a legesélyesebbek idén!
1284821160

Új színekben pompázik a Nintendo DSi XL

Egy utolsó vérfrissítés a DSi-n a Nintendo 3DS bemutatkozása előtt: októbertől Magyarországon is kapható lesz a Nintendo DSi XL kék, zöld és sárga változata. Érdemes akkorra időzíteni a DS-vásárlást egyébként, mert abban a hónapban jön Európába az új Professor Layton játék is!
1284372894

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

A héten búcsút vesz a Bungie a Halo-szériától, nem is akárhogyan: a Halo: Reach az eddigi értékelések szerint remekül sikerült, holnaptól pedig magatok is szemügyre vehetitek, hogy megéri-e fehér papírzsepivel integetni a srácok után. Persze azért lesz még mivel játszani a héten.