Premier előtti FIFA 11 bemutató a Saturn Budában

  • Írta: fojesz
  • 2010. szeptember 24.
  • Rendezvény
Link másolása
Bár a FIFA idei része csak október 1-jén kerül boltokba, már egy nappal korábban lehetőséged nyílik az új játék kipróbálására; az Electronic Arts premier előtti bemutatóval készül szeptember 30-án, ahol nem csak közelebbről ismerkedhetsz meg a programmal, de egyéni versenyben is indulhatsz!

A szervezők szeptember 30-án, azaz csütörtökön délelőtt 10 órától várják az érdeklődőket a Mammut II áruházban lévő Saturn Buda üzletben, ahol egészen este 9-ig lehet nyúzni az egyébként október 1-jén boltokba kerülő FIFA 11-et. A szabad játéklehetőség azonban fél 5-kor véget ér, nem sokkal később ugyanis kezdődik a bajnokság, amelyben egyénileg indulhatnak a játékosok.

A versenyt a profi FIFA-őrültnek mondott Majka fogja levezényelni, a kupa tétje pedig nem más, mint egy Xbox 360 konzol ajándék FIFA 11-gyel. Aki tervezi az új játék beszerzését, feltétlenül jöjjön el, ugyanis aznap a készlet erejéig minden platformon kedvezményes áron lesz megvásárolható a játék! További részleteket itt találtok, ugyanitt tudtok regisztrálni is!

9.
9.
hala
Ugye a nevezés ingyenes?
7.
7.
Sir-Vival
Microsoft reklámesemény? :) A játék úgyis megjelenik, van demó, meg minden...
5.
5.
dcarnold
3.
3.
szambotomi
lehet h elnézek, jó lenne nyerni egy boxyt, tavasszal már nyertem egyet GH versenyen ;-D
2.
2.
Top Secret
#1: Én sajna nem megyek meg nem bírom a foci játékokat tán ha COD-ból lesz ilyen na akkor szerintem megyek!!
1.
1.
BInorbi09
Csütörtöki program már megvan :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...