Letölthető az Arcania: Gothic 4 demója

  • Írta: fojesz
  • 2010. szeptember 24.
  • Letöltés
Link másolása
Durván két hetet kell még kibírniuk a rajongóknak, hogy megkaparintsák a Gothic-széria negyedik részét - illetve nem, ha beérik a kipróbálható változattal, azt már most is letölthetik. Vajon sikerrel járnak a német fejlesztők, és kiköszörülik a Gothic hírnevén ejtett csorbát?

A kissé félresikerült a Gothic 3 lebőgése után a JoWood elküldte a Piranha Bytes-ot, s míg ők a Risenbe fojtották a bánatukat, addig a kiadó a német Spellboundot bízta meg a negyedik rész elkészítésével. Az Arcania: Gothic 4 néven futó szerepjáték október 12-én kerül boltokba, a története pedig 10 évvel az előző játék után veszi kezdetét.

Mára letölthetővé vált a játék PC-s és Xbox 360-as demója is: az 1,7 gigabájtos kipróbálható változat számítógépes verzióját az alábbi tükörszerverekről, a konzolosat az Xbox Live-ról szerezhetitek be. Nem mellesleg a Gothic 4 PlayStation 3-ra is megjelenik, de a Sony gépére írt demóról egyelőre nincsenek információink.

ComputerGames.ro
FanGaming
FileFront
Gamer's Hell
PCGames.de

36.
36.
hedzsooo
#35: Itt az 1ik normalis minosegu, Full HD-es felvetelem 1ebkent a jatek demojabol, szerintem 1altalan nem nevezheto gagyinak a grafika: http://www.youtube.com/watch?v=YmvYU9RT9K8
35.
35.
hedzsooo
#34: Persze, barmibe belelehet kotni, csak olykor felesleges.

Nalam 1Xszer sem akadt meg a karakter, minden kuldetest hibatlanul tudtam vegrehajtani, ha en magam nem benaztam el vmit kozben. ^^

Nekem tetszett a grafika, nalam NEM a grafikan fog bukni a jatek, ha bukik majd, az tuti.
A hangok es a zene is eddik meg OK, demo alapjan nem volt semmi egbekialtoan rossz benne eddig. A sztori es kuldetesek jobban erdekelnek inkabb majd.

Uberfaxa, szep grafikara vagysz ? A Crysis 2-vel jatszal majd akkor sokat inkabb szerintem.
34.
34.
dareal
#25: semmiben nem akad fel? akkor miért van rajta a bug listán a character stuck? :D
mielőtt írsz, nézz utána. a sima utakon persze, hogy nem akad be, de pl a patakba térve már igen (az még bőven a demós játéktér).
a grafika szerintem randa (fullon fut nálam), karakterek szépek, de a textúra, a tengervíz okádék (nem hiszem, hogy a tengervízre azt mondanád, hogy szép)
a lod el van cseszve.
a karakterek mimikáját meg sem említem. idétlenül kalimpálnak, a szájmozgásuk az valami förtelmes.
33.
33.
krami
#31: Hát én az eddigi Gothic részekben sem úgy költöttem a pontokat h fejlődtem és akkor egyből elszórtam. Ha nem volt kitől tanulni akkor nem költöttem el:) Ezzel a résszel egy teljesen másik közönséget céloztak meg, mert, hogy ez nem a rajongóknak készült az is tuti. Ha nem Gothic 4 lenne a neve még nem is lenne akkora probléma. De majd a teljesben mindenre fény derül:)
Jah és egy kérdés. Mikor az a boszorkány vagy nem tudom ki elteleportál minket, ott csak én nem tudtam menteni?:S Mert elég idegesítő volt.
32.
32.
hedzsooo
#31: Igen, de ez nem eleg Gothic-os, marmint meroben szokatlan ugye az eddigitol, ezert nem tetszik sokaknak szerintem. Pedig tenyleg kene 1 eselyt adni azert neki, 1ebkent is varhato volt, h ez mar NEM a regi Gothic-stilus lesz, hiszen NEM a Piranha Bytes keszitette ezt a reszt.
31.
31.
mdr88
Hát... kövezetek meg, de nekem tetszik az új karakterfejlesztés... oké egy hangyafasznyival nagyobb fejlődésfát el bírnék viselni, de szerintem nem rossz..... persze meg lehetett volna tartani a régi tanítós rendszert is... bár azon is lehetne finomítani.... mondjuk ne az legyen, hogy egy városban max egy két mesterséget oktatnak.... az új nekem azért tetszik jobban, mert ahogy fejlődsz, arra költöd a skillpointot amire akarod, nem arra amit éppen meg tudsz tanulni valakitől.
30.
30.
hedzsooo
#29: Talan ez mind a demo miatt van, en is ebben bizom. Mondjuk a fejlodesi-rendszer tenyleg NAGYON idegen az eddigiektol, de ha lesznek izgalmas kuldetesek es 1 jo tortenet en elegedett leszek.
Szerintem az varhato volt, h NEM lesz olyan mint az eddigi Gothic-ok, hiszen ezt mar nem is a Piranha Bytes keszitette, hanem 1 teljesen uj csapat, csak a kiado maradt a regi. Pedig lehet, h inkabb csak a kiadot kellett vona cserelni. ^^
29.
29.
krami
#28: Természetesen megvárom, lehet h a bugokat addig kiszedik, de amiért Gothic a Gothic az nem fog belekerülni. Ez egyszerűen a casual rétegnek készült és ezen semmi se változtat.

Szerintem.
28.
28.
Subbass
#27: Vard meg a teljes jatekot amiket felsoroltal mind azert van mert demo
27.
27.
krami
#25: Nem csak nála akar fent, nálam is. De kérdezem az milyen h a szikláról nem lehet leesni, mert a szélénél megakad. Persze ugorjak egyet h még több élet lemenjen. A grafika messze van a fantasztikustól.

Másik meg h miért nem lehet úszni? A küldetéseket már ne is mondjam. Pl amikor gombát kell szedni. Gomba, szörnyet ölsz, gomba, szörnyet ölsz.... Régen ilyen nem volt. Másik küldi mikor Diego megkér h öld meg a goblinokat a csónaknál. Előtte kikerültem és lementem, senki nem volt ott. Ez se volt régen. Hol vannak a tanítók? A fejlődési rendszer pocsék. Szóval ez köszönő viszonyba sincs a Gothic-al, aki szereti a korábbi részeket az tudja:)

(ezt most nem okoskodásnak szántam, csak csalódott vagyok)
26.
26.
IceColdKillah
Nekem a Gothic 2 és a 3 is nagyon tettszett. Most erre is kiwi vok. Remélem legalább olyan sötét lesz a hangulata mint a Gothic 2-nek Amúgy a 2-őt én mágusként vittem végig, a 3-at dual sword-el. Remélem ebben is lesz dual wielding.
25.
25.
hedzsooo
#23: A karakter semmiben NEM akad meg, esetleg kikene probalnod az ugras lehetoseget is. ^^
A jatek jelenleg DEMO, ezert korlatozva van meg a bejarhato terulet merete, de a teljes jatekban nem kell ettol felni.
Grafika FANTASZTIKUS, csak eros gep kell hozza, h elvezheto legyen, sajna.
Gyengebb vas birtokosai elhiszem, h szidjak, laptopomon nekem is majdhogynem csak minimum graffal fut szepen. teszteltem azon is a demot.

(PC: Q9550 ( 4 magos, 2.8 Ghz), 8 Gb DDR2, GTX480 1.5 Gb, W7 H.Premium 64bit, Full HD -MAXON szepen fut a jatek, hiba nelkul. 1etlen futtatasi gondom volt, hang minoseget kellett visszabb alitanom a Windows-rendszeremben, 24bit,48000Hz-re, jatek kozben 1 bug-al sem taliztam);
laptop: Acer, AMD Athlon 64X2 QL 64 ( 2 magos, 2.1Ghz), 3 Gb DDR2, HD4570 512 Mb, W7 H.Premium 32bit, 1366X768 -Textura volt kozepesen, minden mas minimumon, csak ugy volt elvezheto, szaggatas mentes, + eleg gyors a demo futtatasa )
24.
24.
wigyory
Ez nem igazán az én stilusom, de ... majd látom.
23.
23.
dareal
ez sajna nagyon förtelmes. a semmiben felakad a karakter, grafika is randa. ismét egy jowood kula.
22.
22.
mdr88
Sokan szidják a szájmozgást.... én ez betudtam annak, hogy szerintem eredetileg a német nyelvre van igazítva a karakterek szájmozgása..... ami meg a harcot illeti hát én nem játszottam az első 2 résszel, de a 3. rész robotmozgásához képest szerintem 1000x jobb. Szerintem jó kis játék lesz én nagyon várom a megjelenését.
20.
20.
Subbass
Turulszem egyetertek azok voltak a legjobbak edig de a 3 as elegge erdekesre sikeredett egy nyamvatt vadiszno ha egyszer megutott (harapot vagy tudom is en) tobbet nem tudtal megmozdulni amig meg nem olt aban az volt a kihivas h 100 szor toltsel allast egy oraalatt
18.
18.
krami
#17: Hát h jobb az nagy túlzás. Itt a lények még csak megsebezni se tudtak, amíg ütöm őket nem is támadnak. Normal-on kezdtem el. Semmi kihívás nincs benne.
17.
17.
Subbass
Szerintem meg nagyon jo foleg a harc ami joval jobb az elodjeinel egy gondom van csak a jatekkal a gepigeny lehetne kevesebb is
16.
16.
bzsp
egy próbát megér, szal megy a letöltés.
15.
15.
krami
Egy közepes RPG-nek jó lenne, de Gothicnak édes kevés. Lehet jönni, hogy így bugos úgy bugos, de akkor is olyan hangulata volt, hogy az hihetetlen. Lehet az a bajm hogy túl nagy Gothic fan vagyok:) Ez a demo nem győzött meg, tele van hülyeséggel/hibával: harc rendszer úgy ahogy van, felkiáltó jelek a karakterek felett, grafika még az eu verzióban is túl világos, szinkron pocsék, térkép sem illik bele és még lehetne sorolni. Biztos bele lehet kötni abba amit írtam, de mint régi Gothicos nekem ez nem jön be:) Még megvárom a teljest és adok annak is egy esélyt, de eddig a Risen a befutó....torony magasan.
14.
14.
arctx
Hát én is végignyomtam az este, mit is mondjak, tényleg vannak hibái ez nem kérdéses, viszont az ut nem rosz amin elindultak. szájmozgás tényleg kicsit kiforratlan még, szinkronhang is lehetne jobb, de osszességében szerintem nagyon jo lesz, és hangulatos.
13.
13.
Macifasz
Nos, végigvittem a demót, és nem vagyok valami elégedett vele :S A karakterek szájmozgása borzalmas, a szinkronhangok szörnyűek, a közelharc meg kritikán aluli. Ki találta ki, hogy védekezés közben nem lehet mozogni, hanem csak bukfencezni? A mágusok meg irtó buták, oda lőnek ahol 5 másodperce voltam, tehát semmi kihívás nincs bennük.

Ha a teljes verzió is ilyen lesz, akkor feladhatják a Gothic sorozatnak az utolsó kenetet szerintem...
12.
12.
hedzsooo
OK, print screen-nel keszitettem kepet is a 2 monitoros-asztalkamrol, a hibauzirol, nehogy azt gondolja vki, h csak szorakozok, v. mi. :P :/

http://www.kephost.com/view3.php?filename=lzodij88qvdt17tbcdme.jpg
11.
11.
hedzsooo
Ja, meg azt is irta a Gothic 4-hez, h majd a Winfos ertesit, ha talizott megoldast a problemahoz, na persze, hiheto !!! Meg annyit sem birt kiirni, h konkretan mi is a problema. XD
9.
9.
mdr88
Ez nagyon jól sikerült!!! :D:D
Csak sajnos ráébresztett, hogy nem kerülhetem el az elkerülhetetlent..... alig 2 hónapom van rá hogy kigyúrjam a kis gépemet egy új alaplappal és egy négymagos procival.... nameg némi rammal:D:D

De most komolyan. Én sokat játszottam a Gothic 3-mal nagyon bejött, de EZ.... most mondjam, hogy látszik mire volt képes a Piranha Bytes és hogy mire jutott a Spellbound :D:D Szerintem nagyon eltalálták nekem nagyon tetszik.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...