Rendező nélkül a Kane & Lynch mozi

  • Írta: fojesz
  • 2010. szeptember 28.
  • Csúszás
Link másolása
Bár a Kane & Lynch-játékokról megoszlik a játékosok véleménye, abban a többségük egyetért: a történet megér egy misét, nem véletlen, hogy a filmesek azonnal kiszemelték maguknak a címet. Az adaptáció forgatása októberben kezdődött volna, mostanra viszont rendező nélkül maradt a projekt.

A LA Times értesülései szerint a munkálatokat eredetileg elvállaló Patrick Alessandrin (B-13: Ultimátum) visszalépett, így rendező nélkül maradt a projekt, ami azt jelenti, hogy mégsem kezdődhet el októberben a forgatás - sőt a tervekben egyelőre új dátum sem szerepel. A producerek már keresik Alessandrin utódját, a hírek szerint eddig Wayne Kramer (Halálos hajsza), F. Gary Gray (Az olasz meló) és Antoine Fuqua (Kiképzés) jött szóba a tárgyalásokon.

Pedig már minden készen állt volna a rajthoz: Kane és Lynch bőrébe Bruce Willis és Jamie Foxx bújnak majd, előbbi ráadásul azt is kijelentette, hogy ez a legjobb forgatókönyv, amit valaha olvasott. A Kane & Lynch filmet a története okán talán komolyabban veszi majd a "nemjátékos" nézőközönség is, hiszen - mint azt a Prince of Persia bevételei is bizonyítják - a videojátékokkal csak elvétve találkozó filmrajongók körében sokszor még a rangos stáblista sem garancia egy-egy adaptáció sikerére.

10.
10.
shatterhand
Ez biztos friss hír??
Még a nyári 576-ban már írtak róla,hogy lepattant a rendező (passz,hogy most ki volt az) és keresnek mást helyette.

Mass effect, persze.
Itt elmennek egy városba, lezárják az utcát és leforgatják.snassz filmforgatás.
Egy sci-fi eposznál, jöhet a digitál ezerrel, meg utómunkák, ruhák készítése, jelmezek, stb.
9.
9.
zsilvolgyi
a pics.... . ekkora szar hírt...
7.
7.
Zieg
mért a trópusi viharban meg a Robert Downey Jr. játszott fekát és milyen jó feka lett. :D
6.
6.
pjoco
WTF Jamie Foxx néger! Ezt hogy hozták össze? :D
5.
5.
Top Secret
HOPPÁ inkább hagyák az egészet!!!
4.
4.
Macifasz
Nem is baj sőt. Ha nem lenne belőle semmi, az se izgatna. Semmi bajom Foxxal, de rábízni az utóbbi évek legbetegebb, legbrutálisabb játék karakterét, AKI FEHÉR, nem kicsit gyökés húzás volt. Ez olyan, mintha csinálnának egy új Star Warst, de úgy döntenének, hogy Luke feka lesz. Baomság, hiába Willis, nálam már max HBO-n nézős lesz, ha elkészül.
3.
3.
petimanus
Én nagyon nem tudom elképzelni ezt a filmet ezzel a két szereplővel...Nem értem, hogy mi vezérelte az alkotókat, amikor Jamie Foxxt választották...Egyáltalán nem Lynch-es, azaz a szerep nem illik Foxxhoz.
2.
2.
kasy
Állítólag hamar kiválasztják az új rendezőt és a jövő év elején kezdik forgatni (fél éves bemutató csúsztatással).
1.
1.
krami
Én ettől a filmtől már nem várok semmit. Megnézem mert bírom Bruce Willis-t, de h Lynch szerepét miért Jamie Foxx kapta az számomra rejtély. Semmi bajom vele de hát nagyon nem illik a képbe.
Kíváncsi leszek mi sül ki belőle.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...