Felvásárolná a Microsoft a Second Life fejlesztőit?

  • Írta: fojesz
  • 2010. október 1.
  • Pletyka
Link másolása
Jóllehet a Second Life befuccsolt, a játékot fejlesztő amerikai Linden Labnek pedig vannak nehézségei, az ötlet maga nem volt rossz, hiszen többen is megpróbálták lemásolni. A pletykák szerint a Microsoft megmentené az alkotókat, noha ezeket az értesüléseket a Linden Lab egyelőre cáfolta.

A pletykák szerint az online közösségi biznisz felé kacsintgat a Microsoft, a TechEye ugyanis úgy tudja, a redmondi óriás felvásárolná a Second Life-ot fejlesztő Linden Labet - az 1999-ben alapított amerikai csapat egy ideje nehézségekkel küzködik, a brit stúdióját éppen a napokban zárták be. A szóbeszéd állítólag "belülről" jött, az ismeretlen forrás a Twitteren árulta el, hogy a Microsoft ajánlatott tett a Linden Lab felvásárlására.

A Linden Labnél később mindezt hivatalosan cáfolták, de ezután a TechEye  megint rákontrázott: egy másik forrásból is megerősítették nekik a híreket. Akárhogy is, kíváncsiak lennénk, mit kezdene a Microsoft egy, a Second Life-hoz hasonló virtuális világgal: a Linden Lab játékát több cég is megpróbálta lemásolni, köztük a Google a Lively-vel és a Sony a PlayStation Home-mal, nem lennénk meglepve, ha a jövőben az Xbox 360-as avatarjainkat is egy hasonló környezetben kellene terelgetnünk.

4.
4.
zsilvolgyi
3.
3.
leviske
A Milo projectel össze lehetne őket mosni és ki tudnának belőle hozni valami ütőset.
2.
2.
Sir-Vival
Magam sem lennék meglepődve, ha a Microsoft is vásárolna magának egy "HOME"-ot... :)
1.
1.
Top Secret
Legalább maradna melójuk!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...