Second Life

Típus: RPG

A World of Warcraftban is kémkedett az NSA?

Lapértesülések szerint az amerikai és a brit kormányzat online játékokon és játékos szolgáltatásokon keresztül is kémkedett, például a World of Warcraftban és az Xbox Live-on is terroristák után kutattak.

GDC 2011: Végre elrajtolt a Gaikai bétája

A Game Developers Conference idejére időzítették a Gaikai.com bétaváltozatának indulását: bár az oldal neve nem túl beszédes, azt hiszem, azzal mindent elárulok vele kapcsolatban, hogy amíg itt a böngészőm egyik ablakában írom a hírt, addig a másikban a Mass Effect 2 nyitójelenete zajlik éppen...

Sims-főnök a Second Life élén

Ha azt hittétek, csak azért nem említjük a Second Life-ot mostanában, mert valami különös szerencse folytán meghalt a játék, bezárták a fejlesztőstúdióját, és a tengerbe szórták a hamvait, nos, sajnos nem ez történt. A Second Life még mindig megy, most pedig új főnök van a cég élén.

Felvásárolná a Microsoft a Second Life fejlesztőit?

Jóllehet a Second Life befuccsolt, a játékot fejlesztő amerikai Linden Labnek pedig vannak nehézségei, az ötlet maga nem volt rossz, hiszen többen is megpróbálták lemásolni. A pletykák szerint a Microsoft megmentené az alkotókat, noha ezeket az értesüléseket a Linden Lab egyelőre cáfolta.

Playboy - már a Second Life világában is

A Playboy bejelentette, hogy megépült az első nyuszis sziget a Second Life világában: ma és holnap hatalmas nyitóbuli vár az oda látogatókra!