Új akciójátékon dolgozik a Sonic alkotója

  • Írta: zoenn
  • 2010. október 2.
  • Érdekesség
A SEGA népszerű sündisznójának megálmodója szakít az apróbb WiiWare-es játékokkal és igazi, nagyköltségvetésű akciójáték részleteit fedi fel még ebben hónapban. A Prope csapatának címe Xbox 360-on és PS3-on teszi majd tiszteletét. Lehetséges, hogy a mester szakít a könnyedebb, arcade vonallal?

Tegnap Londonban Yuji Naka elmondta, hogy hamarosan felfedi régóta készülő akciójátékának részleteit, melyről egyelőre csak azt árulta el, hogy PS3-ra és Xbox 360-ra érkezik. A mester jelenleg az Ivy the Kiwi? Wii-s játékának promotálásával van elfoglalva, de szerencsére beszélt a jövőbeni terveiről is.

"Néhány elég nagy akciójáték project van a Prope-nál folyamatban, de jelenleg nem vagyok abban a helyzetben, hogy túl sokat mondjak róla. Nagyon szeretnék, de a kiadó sajnos nem engedi <nevet>, annyi bizonyos, hogy nagyon eredeti akciójáték van készülőben és még ebben a hónapban több információt fogunk közölni."

Eddig Naka stúdiója leragadt a Nintendo platformján, de szerencsére a SEGA eléggé nyílt felfogású, így a csapat tiszteletét teheti a két nagyobb konzolon is, kilépve ezzel a kis fejlesztő-kis játék sztereotípiából.

2.
Top Secret
Én se de valami csak lesz belőle!
1.
zsilvolgyi
nem várok nagy durranást
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...