Mario & Sonic at the Olympic Winter Games

A nagysikerű Mario & Sonic at the Olympic Games folytatása a 2010-es vancouveri téli olimpián fog játszódni.

Tarolt a kasszáknál a Sonic, a sündisznó 2

Újabb mérföldkövet ért el a második Sonic-film, pezsgőt bonthat a Paramount Pictures.

A Sonic, a sündisznó 2 felülmúlta az első rész bevételeit is

A Sonic, a sündisznó Amerikában a valaha volt legjobban tejelő videojáték-adaptáció volt. A trónját ugyan elvesztette, de a folytatás javára, amely az Egyesült Államokban és globálisan is leelőzte jegyárbevétel tekintetében.

Megkapta az utolsó előzetesét az új Sonic-film

Hamarosan mozikba kerül a Sonic-film második része, a készítők pedig ennek apropóján kiadták az utolsó előzetest hozzá. Az biztos, hogy a derék sündisznó most sem fog unatkozni!

Sonic igazságot oszt az új előzetesben

Nemsokára mozikba kerül a Sonic, a sündisznó 2, ha pedig csak egyetlen dolgot teszünk zsebre a mai előzetesből, akkor az az, hogy Gotham City védelmezője nyugodtan kivehet pár szabadnapot.

Jöhet a harmadik Sonic-film

Miközben nagyban várjuk a második rész premierjét, a Sega és a Paramount bejelentették, hogy készül a folytatás, ráadásul egy élőszereplős sorozatot is terveznek Knucklesszel a főszerepben.

Új jeleneteket villant a Sonic, a sündisznó 2 teasere

Tavasszal Sonic újra visszatér a mozivászonra, új kalandja pedig rálicitál az első részre, hiszen már az egész világ sorsa az ő kis kék vállain nyugszik. A Super Bowlra szánt teaserben snowboardozó Sonicot és óriás Robotnik-robotot is látunk.

Sonic is megkapta a maga LEGO-szettjét

Egy, a Sonic the Hedgehog-sorozatnak emléket állító csomaggal indítja az évet a LEGO, amelyben a kék sündisznó mellett Dr. Eggman és jó pár, a játékokat idéző részlet is helyet kapott.

Sonic, a sündisznó 2 - Tails színésze is megvan

A világ leggyorsabb sündisznójának filmes kalandjai jövőre folytatódnak, és a második részben már nem ő lesz az egyedüli CGI-állatka. Knuckles után Tails szinkronhangja is megerősítést nyert.

Vadonatúj Super Mario-készletet villantott a LEGO

Újabb Super Mario-készletet dob piacra a LEGO, ennek azonban semmi köze nem lesz a tavaly bemutatkozott "pályaépítős" termékvonalhoz: egy hatalmas Question Blockot kapunk, benne a Mario 64 helyszíneivel.

Megtalálta Knucklesét a Sonic, a sündisznó 2

A Sonic, a sündisznó jövőre esedékes folytatásában számos szereplő visszatér, és kapunk néhány új arcot is. Ezek közül a tüskés öklű Knucklesről bizonyosodott be váratlanul az, hogy ki adja majd a hangját.