Ivy the Kiwi? , DS

Yuji Naka, a Sonic atyja új játékkal kedveskedik a rajongóinak: az Ivy the Kiwi? most Nintendo Wii-re és DS-re jelent meg. A játékból letölthető formában elérhetők a "mini" változatok is, ezek kevesebb pályát tartalmaznak.
1286794088

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Az Electronic Artsot megizzasztotta rendesen, de a jövő héten végtére is boltokba kerülhet az új Medal of Honor. Jack Thompson sem aggódik, mint mondta, ő már győzött, úgy tűnik elég neki annyi, hogy a multiplayer módban már nem a tálibokkal, hanem az "ellenséges erőkkel" lőhetünk az amerikaiakra.
1286024956

Új akciójátékon dolgozik a Sonic alkotója

A SEGA népszerű sündisznójának megálmodója szakít az apróbb WiiWare-es játékokkal és igazi, nagyköltségvetésű akciójáték részleteit fedi fel még ebben hónapban. A Prope csapatának címe Xbox 360-on és PS3-on teszi majd tiszteletét. Lehetséges, hogy a mester szakít a könnyedebb, arcade vonallal?
1282568284

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Közeleg az ősz: mindenki örül, mert kezdődik az iskola, s persze lassacskán boltokba kerülnek az év legjobbnak ígérkező címei. A sort a Mafia hosszú évek óta várt folytatása nyitja meg, holnaptól már Vito Scaletta bőrébe bújva járhatjuk végig a maffiózók szamárlétráját.