Sokadjára is késik a Gray Matter

  • Írta: InGen
  • 2010. október 12.
  • Érdekesség
Link másolása
A kalandjáték befejezése úgy látszik lehetetlen küldetés a fejlesztők számára, hiszen a Gray Matter már az első napon is több hónapos késésben volt, most már pedig meg sem tudom számolni, hányszor tolták el a megjelenési dátumát - jelenleg épp februárra.

A klasszikus Gabriel Knight játékokért is felelős Jane Jensen egyike a kevés női játékdesignereknek. Ő felelős a szintén oldschool kalandelemeket felvonultatni tervező Gray Matter felügyeléséért is. A legutóbbi dátum szerint októberben jelent volna meg az anyag, ám meglepő módon újabb késésről kell beszámolnunk.


Jane Jensen elmondta, hogy habár tényleg közel járnak a fejlesztés végéhez, egyszerűen nem tudják a hónapban befejezni a Gray Mattert. Az már csak az én személyes tippem, hogy nem akarják bedobni novemberre vagy december elejére a Call of Duty: Black Ops, a World of Warcraft: Cataclysm és a többi nagyágyú közé, így az új megjelenési dátum már az újévben esedékes, február 25-én. A platformok pedig PC és Xbox 360.

4.
4.
Berencsit
hát ja. erről a játékról még csak nem is hallottam. :)
3.
3.
Top Secret
Én se vannak olyan játékok amik olyan mindha titokban készülnének!
2.
2.
Ecneb
Szerintem nem baj, ha késik...nem nagy durranás a játék! Elnézést, ha valakit megbántok ezzel, de szerintem ma már jobbakat is tudnának csinálni!
1.
1.
zsilvolgyi
Erről még nem hallottam.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...