Novemberben jön a FlingSmash és a Remote Plus

  • Írta: fojesz
  • 2010. október 18.
  • Megjelenés
Link másolása
Az Amazon ugyan jó előre lelőtte a meglepetést, de a FlingSmash című sidescroller játék mellé valóban ajándékba jár majd a Wii Remote Plus, amely az eredeti irányító gyárilag pontosított változata lesz, azaz nincs szükség hozzá Motion Plusra a jobb játékélmény érdekében. Bejelentették az európai dátumot is.

A tenisz és a flipperek játékmenetét ötvöző FlingSmash Suthon szigetén, homokos tengerpartokon és víz alatti barlangokban játszódik, ahol a gonosz Omnimus orra alá kell majd borsot törnünk labda alakú főhősünkkel, Zippel. A játékosnak ide-oda kell hajigálnia a kollégát, hogy végezni tudjon bizonyos ellenfelekkel és akadályokkal, de egyéb extrákra is rábírhatjuk: Zip össze tud zsugorodni és vasgolyóvá is válhat. A kooperatív módban Pipet is bevonhatjuk a harcba.

Az Artoon játéka november 19-én jelenik meg Európában, mellé a játékosok ajándékba kapják az új Wii Remote Plust, amely a pontosabb irányítást szolgálja. Korábban ehhez egy Motion Plusra volt szükség, a Remote Plus azonban gyárilag olyan precíz, mint az eredeti kontroller a kiegészítővel.

2.
2.
zsilvolgyi
Mennyi cucc jön wii-re...
1.
1.
Top Secret
Szerintem jó lesz de az Amazon mindent leleplez.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...