Fallout: New Vegas hentparádé

  • Írta: zoenn
  • 2010. október 19.
  • Videó
Link másolása
Hiába a szerepjáték mélysége, a karakterfejlődés, számos párbeszéd, a poszt-nukleáris nevadai sivatag még mindig a csatazajtól lesz hangos. Legyen szó közelharcról vagy a V.A.T.S. rendszer segítségével kivitelezhető, precíz, külön testrészekre célzásról, a Fallout: New Vegas egy teljes értékű, brutális akciójáték.

A Fallout 3 óta első ránézésre nem sok változás történt, persze az eltérés ismét a részletekben rejtezik majd. A legújabb videóban mesteri zenével megspékelt headshotokat csodálhatunk meg, igazi nemzetközi öltözködést erőltető karakterekkel, néhol képtelen helyzetekkel. Fegyverek és ellenfelek közül sok lehet az ismerős, de a klasszius Falloutokban megtalálható kétfejű, mutáns tehén is ránk feni veszett fogait. Egy lövéssel két fej is szakad? Igen!

Az biztos, hogy a New Vegas sem lesz tökéletes játék: az megvan, hogy a végén, a halott mutánsra rávetik magukat a nincstelen utcagyerekek? Szépen egymásba is olvadnak... "Köszönjük, köszönjük, köszönjük..."

27.
27.
Believil
"Egy lövéssel két fej is szakad? Igen!" Ez jó! :D:D:D
Egyébként nem lett rossz a játék, bár nekem még mindíg a fallout 2 a favorit az ERA-ban, csak az a gond,h ogy nem tudom nézni, mert kifolyik tőle a szemem. :)
26.
26.
Netsu
#25: Neem,nem a Falloutot utálom,csak tudod ha valóban ilyen a játék,hogy hentelsz benne megállás nélkül,akkor egy "csöppet" meggyalázza az eredeti Fallout részeket,nem gondolod? Hol volt abban ilyen szintű tömény hent? Hát sehol. Gyalázat.
25.
25.
Mortician
#24: Igen, tudom mit jelent... ^^
Mellesleg, ha szerinted a Fallout egy "gagyiság" (ki használ ilyen kifejezéseket...?), akkor az a te saját véleményed. Nekem személy szerint a Dragon Age nem jön be, pedig szeretem az RPG-ket. De én nem vagyok akkor tahó, hogy nekiálljak hulladéknak titulálni valamit, ami nekem nem tetszik... :)
És igen, valahol, valamilyen szinten egyenértékű. Ezt maximum csak Te nem vagy képes belátni, mert utálod a Fallout-ot... :)
24.
24.
Netsu
#22: Idézőjel,mint olyan,mond neked valamit..? Azért írtam az összehasonlítás szót mert párhuzamot vont ez a gagyiság és a Dragon Age között.. Mintha a Dragon Age egyenértékű lenne ezzel a szutyokkal.. :D
22.
22.
Mortician
#21: Ha még összehasonlította volna... :D Szövegértéssel bajok vannak.
21.
21.
Netsu
#14: Aztán még én trollkodok.. :D Ha nem látod,hogy ez egy szar,az a te személyes problémád. Mellesleg ezt a gyalázatot "összehasonlítani" a Dragon Agel,nem kis hozzá nem értésről tanúskodik :D
20.
20.
NereusLaceee
nagyon gáz... ne haragudjatok, de én régi Fallout-os vagyok és a 3 sem fogott meg, de valamiért ez sem tetszik
18.
18.
Wizard8
Fallout: New Vegas-nak lehet, hogy nem crysis szintű grafikája van de a játék hangulatához tökéletes + ha eszméletlen durva grafikája lenne azon menne a sírás, hogy nem fut normálisan, mert túl nagy területet kéne megjelenítenie. Akinek nem tetszik ne játszon vele, nem hiszem, hogy bárki is kényszerítene rá. Teljesen wow kategória amiatt is hisztizik a sok retard, hogy így szar a graf úgy szar mégis 12 millió előfizetője van. Vannak játékok amik nem a high end grafikáról szólnak ennyi akinek nem tetszik ne játsszon vele ennyi a megoldás.
17.
17.
drakecsaj
#14: WIN :D

9: Azt hiszem megtaláltuk Uri Geller utódját! :)

Egyébként meg alap hogy várós. Beteg lesz az biztos.
14.
14.
#13: nem tudom mit lázadsz itt, ha nem tetszik akkor minek trollkodsz itt?
ha unatkozol irj máshova.
amúgy igen, a játék ilyen szar végig. van vmi fos sztorija is, persze játszhatatlan és bugos is.
nem ajánlom.
az egyik legigénytelenebb létező RPG egyébként, nulla kidolgozottsággal, semmi hangulattal, és persze idejétmúlt grafikával. az előző részek is mind szarok voltak, nem is értem hogy ért meg három részt.
ennél már csak a dragon age rosszabb, na az a legalja!
13.
13.
Netsu
Valaki segítsen pls... Nem tudom eldönteni,hogy a játék is ilyen szar lesz,vagy ez a trailer szándékosan mutatja a játék szarabbik felét?
11.
11.
p.balou
Hamarosan lemegy a 3-nak az ára, azt beszerzem, kipróbálom. :D
10.
10.
hát ez beteg, királyság. nagyon ott lesz remélem, 3 is nagyon bejött
8.
8.
zoli12i
azért figyelembe vehették volna, hogy lassan 2011-t írunk és ilyen 2005-s szintű grafikát nyomatnak! :-(
Jól láttam hogy a csajon 21. menedék ruha volt ? :-D Lesz bunkerkedés !
7.
7.
Merchard
ekkora csicskaságot is rég láttam
6.
6.
Individual
Ez biztosan jó lesz. De akkor is Fallout 2 rulz...
5.
5.
pepsus
4: es?? a bevalt recepten minek valtoztatni ?:)
4.
4.
XricsX
Hát nem azé mondom de ez ugyaz mint az előző csak más helyen
3.
3.
Top Secret
Nagyon jó de az elején a nő melle nem kicsit nagy.hehehe
2.
2.
d15a5t3r
Bazzz! De beteg videó. Azok a kretén ruhák, meg a táncoslány mozgása Pfff. Esküszöm a Vice City sztriptízbárja jutott eszembe XD Imádni fogom ezt a részt is. Kellően elvont helyenként pedig tiszta fun!
1.
1.
Dresa
Igen elég bizarr sok bug volt ebbe a videóba..a végén meg egyenesen szakadtam a kisgyerekes résznél..mind 3 an megköszönték, ugyanazon a hangon..lehet h szétválasztott 3 as sziámi ikrek voltak :P
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...