A LittleBigPlanet 2 és a Portal összefonódása

  • Írta: zoenn
  • 2010. október 22.
  • Videó
Link másolása
Merje valaki azt mondani, hogy a Media Molecule új játékának szerkesztőfelülete nem enged teret a felhasználók fantáziájának szárnyalásának? Erre már a bétázók is rájöttek, egymás után jönnek a zseniálisabbnál zseniálisabb tartalmak, például korábban komplett vietnámi FPS-t gyártottak belőle. Most a Valve-n a sor.

A fejlesztőcsapat korábban azt nyilatkozta, hogy a LBP2 "őrülten kib*szott erős" cím lesz, az ezt a fajta hozzáállást szeretjük mi oly nagyon. A single kampány csupán egy töredékét nyújtja a lehetőségeinknek, amolyan ráhangolást, mert az igazi többletet a saját magunk generált tartalom fogja nyújtani. Egyáltalán nem a platform műfaj határain belül.

A Valve Portal játékát mindenki szereti, egy játékos pedig például átültette azt a LBP2-be, a tüzelő ágyúkkal, portálokkal és az illúzió határán leledző csokistortával egyetemben. Lássuk!

8.
8.
ZsupiDav
#2: Csak vicc volt! Csak arra utaltam, hogy a LEGO játékok ezen a tendencián jönnek, azaz a sikeres filmeket és játékokat tálalja a maga módján.

#4: Gratulálok, anyukád biztos büszke rád!

#6: Nagyobb szabadság. Pl.: itt már készíthetsz játékmódokat is, nem csak pályákat.
6.
6.
megalonagyix
De én azt nem értem ha ez egyben is a játékosok készítették a tartalmat, akkor a mostani miben lesz más?
5.
5.
ikaralyos01
Kedves maxgraham! Egyszer próbáld ki a Little Big Planet-et, és nem fogod azt mondani, h űber gagyiság. :)
2.
2.
Top Secret
Állat dolog lenne összefonni ja meg hülyeség is!
1.
1.
ZsupiDav
Szerintem nincs értelme a többi játéknak. Mostantól ezzel a fejlesztőkörnyezettel fognak dolgozni a kiadók, és ahogy eddig jöttek a Lego SW, RB, IJ játékok, mostantól jönnek a LBP Portal, NFS, MOH stb. játékok majd. :-)

Persze a viccet félretéve elég komoly szabadságot adtak már az első résszel is, de ez? Hihetetlen, hogy tudták még fokozni Grat nekik, szerintem a legkreatívabb kiadó.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...