November elején startol az új Time Crisis

  • Írta: InGen
  • 2010. október 22.
  • Hír
Link másolása
A játéktermek kedvencének új része novemberben startol PlayStation 3-on, s egy nagyon komplett, mindenféle extrát tartalmazó csomaghoz jut majd az, aki megvásárolja a Time Crisis: Razing Stormot. Természetesen a Move kompatibilitás sem maradhat el.

Az európai Playstation Blog jelentette be, hogy a Time Crisis: Razing Storm november 3-án startol a kontinentális részen, majd két nappal később, november 5-én az Egyesült Királyságban. A klasszikus árkád játék új epizódja számos újdonságot hoz a sorozat életébe: habár az arcade mód továbbra is marad a kötöttpályás játékmenet mellett, ahol csak céloznunk kell, s húznunk a ravaszt, a sztorimód már megengedi, hogy szabadon mozoghassunk.


Az élményt persze a Playstation Move teljes támogatása teszi teljessé, aminek köszönhetően már szinte tényleg a játékteremben érezhetjük magunkat. A Razing Storm tartalmazza majd a teljes Time Crisis 4-et és a Deadstorm Pirates-t is, ezen kívül pedig legfeljebb nyolcfős online multiplayer deatchmatch-et is lehetővé tesz a bátrak számára.

5.
5.
andris1464
Az első fps move játék? Tökjó, tuti vétel.
3.
3.
Motig
hát nemis tudom.. egy ilyen gamet fpsé rakni.. izé.. pedig boldog voltam hogy lesz multi a neten de nem ilyenre gondoltam...(szerintem totál nem illik a sorozathoz)
2.
2.
Jinbobo
Eddíg nem nyomattam Time Crisissel de úgy látom ezt kipróbálom majd! Főleg a Move támogatás ígéretesnek tűnik. Ez pont egy olyan játék lesz ahol kiismerhetjük a Move előnyeit.
1.
1.
Top Secret
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...