Time Crisis 4

A Ttime Crisis arcade játék formájában már 2006 óta elérhető, nagyedik darabja végre elindult, hogy meghódítsa a Playstation 3 konzolokat!

November elején startol az új Time Crisis

A játéktermek kedvencének új része novemberben startol PlayStation 3-on, s egy nagyon komplett, mindenféle extrát tartalmazó csomaghoz jut majd az, aki megvásárolja a Time Crisis: Razing Stormot. Természetesen a Move kompatibilitás sem maradhat el.

A heti játékmegjelenések

Az ősz legnagyobb címeinek többsége ugyan már megjelent, egy-kettő boltokba kerülése e hétig váratott magára: Unreal Tournament III, Rock Band, Mass Effect...

Hétfő esti galériafrissítés

Nagyobb galériafrissítéssel is kedveskedünk Nektek így a hét elején, benne a legújabb játékok legújabb képeivel a létező összes platformon!

TGS 2007: Time Crisis pisztoly készül PS3-hoz

Műanyag, SIXAXIS kontrollerre erősíthető pisztoly készül Playstation 3-hoz. A cucc a Time Crisis 4 mellé lesz csomagolva - erről és a játékról is egy rakat kép érkezett.

TGS 2007: Sony, Capcom és Square lineup

Befutottak az idei Tokyo Game Show kiállítóinak első lineupjai. Kezdetnek a Capcom, a Square Enix, és a Sony hozta nyilvánosságra játéklistáját.

GC 2007: Time Crisis 4 - Bogaras videó

A kiállítás robog ezerrel és folyamatosan érkeznek az új videók a következő generációs játékokból. Íme most a Time Crisis mutatja meg, milyen újdonságokat tud felmutatni.

Time Crisis 4 - infók és részletek

A PlayStation klasszikus lövöldözős árkád játéka visszatér a PS3-n. Vadászd le a hullámokban támadó terroristákat az új G-Con 3 duál analóg joystickkal!

E3 2007: Galériafrissítés - az újabb felvonás

Megérkezett az E3-as galériafrissítések következő felvonása kizárólag AAA-s címekkel! Ace Combat 6, Army of Two, Crysis, Stalker 2, UT3... - nyamm!

E3 2007: A Namco Bandai teljes felhozatala

Tegnap már kaptunk egy kis ízelítőt a Namco Bandai E3-as lineupjából, a végleges és teljes lista azonban még csak most érkezett meg - nem rossz ez sem!

Hétfői óriás galériafrissítés

Skiz0 kollégával egy több mint háromszáz képből álló galériafrissítést állítottunk össze Nektek rengeteg sikervárományos játék screenshotjával!