Kooperatív móddal bővülhet az Assassin's Creed

  • Írta: fojesz
  • 2010. november 1.
  • Érdekesség
Link másolása
A szokásos, történelmi korszakokkal és helyszínekkel kapcsolatos találgatások után ezúttal végre máson is tanakodhatunk majd: elképzelhető, hogy az Assassin's Creed történetét egy barátunkkal vállvetve, kooperatív módban végigtoljuk? A Ubisoft szerint igen, egyszer majd biztosan.

Valljuk be, nehéz elképzelni annál jobb mókát, minthogy egy hatalmas játszótéren (nevezzük azt városoknak) egy húsvér játékossal az oldalunkon végezhetünk a célpontjainkkal. Az Assassin's Creed egyjátékos módja már tökélyre fejlesztette ezt a játékmenetet, a kooperatív mód bevezetése mégis nagy falat, árulta el a GamesRadarnak Patrick Plourde, a játék rendezője.

A novemberben megjelenő Assassin's Creed: Brotherhood a sorozat történetében először multiplayer móddal lepi meg a rajongókat, azonban ez a többjátékos rész csak kompetitív harcokat takar, a kooperatív mód még nem szerepel a palettán. Jó hír viszont, hogy Plourde szerint a jövőben szinte biztosan előkerül a co-op ötlete is:

"Szerintem egyszer majd biztosan lesz kooperatív mód a játékban, viszont ezúttal elsősorban a multiplayerre fókuszáltunk, amihez kiváló alapot nyújtott a templomosok szemszöge" - mondta Plourde, majd hozzátette, hogy egy esetleges kooperatív mód borzasztóan sok feladatot jelentene nekik. "Még a GDC-n, a Saints Row fejlesztői mondták, hogy ha valaki co-opot akar (főleg egy sandbox játék esetében), akkor nulláról kell elkezdeni a fejlesztést. És igazuk van: évek munkája lesz, hogy megbizonyosodhassunk afelől, hogy a kooperatív mód működhet az Assassin's Creedben."

Plourde tehát bíztatóan áll hozzá a kérdéshez, igaz, konkrétumról nem esett szó, ezért nyilván bejelentésnek sem tekinthető a fenti nyilatkozat. Az mindenesetre már jó hír, hogy ott van a talonban a co-op ötlete is!

10.
10.
sherex
ha jól megcsinálják jöhet de ha nem is lesz jó és mégis rajta lesz nem kell vele foglalkozni
9.
9.
xICEMANx
Sztem semmi értelme CO-OP-ban tolni... az AC mindig 1 személyes hadjárat volt :D... úgy sztem elvesztené az igazi AC hangulatot, elég lesz hogy lesznek csatlósai XD... nem hogy még CO-OP is :(... sztem nagy hülyeség.
8.
8.
FlyrG
AC2 az egyik legjobb game amit toltam :D
ha jól csinálják meg a koopot akkor szerintem egyik magasan az egyik legjobb game lesz :D
7.
7.
vuliem
Ez a co-op jó elgondolás.
6.
6.
elite_hun
#5: Legrosszabb esetben skype-on kell majd beszélni
5.
5.
givi6
hát nem lenne rosz :D ;)
föleg ha lehet használni a headsetet ( már aminél...), megdumáljuk a tervet... :)
4.
4.
Top Secret
Multi,Co-op mi kell még??!?
3.
3.
zsilvolgyi
2.
2.
Yagami Light
Multis részben simán a gép ellen is lehet játszani?
1.
1.
elite_hun
Pont ma beszéltem egyik haverommal arról hogy milyen fasza lenne az AC koopban :D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...