Már készül a Gran Turismo 6

  • Írta: fojesz
  • 2010. november 5.
  • Bejelentés
Link másolása
Ugyan még az ötödik rész sem jelent meg, a Polyphony Digital már a hatodik Gran Turismo-n dolgozik. Szót sem érdemes ejteni róla, elvégre évekig tarthat, míg az új játék elkészül. Kazunori Yamauchi egyébként továbbra is állítja, hogy még karácsony előtt ott lesz a boltok polcain a Gran Turismo 5.

A Gran Turismo 5 az eredeti tervek szerint november 3-án került volna boltokba, ám végül csak aznap jelentették be, hogy befejezték a munkálatokat, ami kissé ironikus abban a tekintetben, hogy mennyit késett a játék. Megjelenési dátum még mindig nincsen, Kazunori Yamauchi az Autoweek magazinnak viszont azt nyilatkozta, hogy várhatóan még karácsony előtt a kezünkbe vehetjük a GT5-öt - mint mondta, ennek kapcsán "hamarosan kell lennie egy bejelentésnek is".

Azt is elárulta viszont, hogy a csapat már elkezdett dolgozni a hatodik részen. Részleteket ugyan nem tudtunk meg, vélhetően azonban a mostani játékhoz hasonló kaliberű projektről van szó: "2000 napig tartott, amíg minden ötletet megvalósítottunk a Gran Turismo 5-ben, szóval most még korai lenne beszélni a GT6-ról." Bölcs észrevétel, Yamauchi mégis éppen eleget beszélt.

A Gran Turismo 5-öt 2005-ben leplezték le, akkoriban arra számítottunk, hogy az első PS3-as címek között láthatjuk viszont a játékot - nem így lett, s bár a sorozatos késéseket a Sony sosem ismerte el, mivel "nem jelentettek még be megjelenési dátumot", az azonban érezhető volt, hogy a fejlesztés nem éppen a várt ütemben halad.

41.
41.
Porcupine Tool
#40: mi a látatlan? Rengeteg kép és videó is nézhető a játékról.Tudod: internet a barátod.
40.
40.
TEEBEEX360
#39: Majd kiderül.És még én vagyok bohóc:D Csak gratulálni tudok neked.:D De vita lezárva.Én majd mindent akkor hiszek el ha látom.És nem látatlanba irkálok ilyeneket mint egy 14-15 éves gyerek.Majd meglátjuk milyen lesz.Mert ígérgetni mindenki tud barátom;)
39.
39.
Porcupine Tool
#32: szerintem meg sok meglepetést tartogat a játék,biztos vagyok benne,hogy nem durrogtatták még el a petárdáikat,ergo még az elvárásokat is felül fogja múlni.
37.
37.
X-Master
Most csak úgy elképzeltem, hogy 2026 van, megjelenik a PS6, nyitócímként jön rá a Gran Turismo 6, a 6000 kocsiból 600 hidrogénes vagy elektromos lesz, ahogy a valóságban is azokkal jár majd egyre több ember, de a legnagyobb az lesz, ha előbb készülnek el a rák vagy az aids ellenszerével, mint a GT6-al. Akár fogadni is lehetne rá.
36.
36.
Top Secret
35.
35.
kevinbutler
#34: Hát de ha az 5 már kész van és írják a lemezeket akkor mit csináljanak?
34.
34.
Top Secret
Az 5 kéne még kiadni nem a 6 dolgozni he.
33.
33.
TEEBEEX360
#31: Az lehet de nálam nem.Nem jött be.Mindenkinek más:)
32.
32.
TEEBEEX360
#29: Hát mindenkinek más.Te ezek szerint nem szereted az arcade pörgős versenyeket.Ez van.De sztem kettőnk közül te vagy a bohóc,és nem az aki az NFS-el játszik vagy a Burnouttal.32 évesen győzködni mást hogy a GT5 akkor is isten lesz és nem lesz pofára esés,akkor sztem te vagy a bohóc.Nem vagy kicsit se elfogult.Tény hogy elég jó kiadó,de lásd már be ember hogy nagyon magasak az elvárások a csúszások miatt és lehet ebbe fog belebukni mivel nem azt nyújtja majd amit vár az ember.
31.
31.
NECROSMOKE
#23: Pedig a 3 meg osztán a 4 volt az igazi uttörő ebben a műfajban.
30.
30.
NECROSMOKE
Na ne baxanal meg má.Ez azota készül amiota a PS3-at piacra akarták dobni még azokkal a kifli-formáju joypadekkel.Most meg már a 6ikot is akarják...majd 2017-re ha lecc valami brlöllr.
29.
29.
Porcupine Tool
#28: a Burnout meg NFS bohócoknak való.A PGR ér valamit...
28.
28.
TEEBEEX360
#24: Aha:D Nehogy azt hidd hogy én is most kezdtem el konzolozni.Én se tizenéves hülye fanboy vagyok aki a 2 pontos játékra is azt mondja hogy ez a legjobb.Csak nekem az szúrja a szemem hogy már most hangoztatják hogy mekkora király meg izé meg hozé.Kint sincs.Majd ha kint lesz akkor mondjátok mert most hiába mondod hogy pofára esés nem lesz,ezt meg honnan tudod?Lehet hogy mégis.Már egy ideje készítik és eléggé magas az elvárás.Lehet nagyobb lesz a füstje mint a lángja.De ha így lesz akkor először téged foglak körbe röhögni.Egyébként meg ha nem lesz bukta akkor nem lesz bukta.És nektek volt igazatok.De akkor is benne van akárki akármit mond.És egyébként mielőtt megszólalsz van ps3-am is.De nem veszem meg ha 10 pontos hanem.Ez se meg a forza se érdekel.Inkább a régi Burnout meg majd az új NFS.Meg persze PGR 4!
27.
27.
kevinbutler
26.
26.
metallica95
Bassus ne a hatot fejlesszék már amikor az öttöt se tudják elég gyorsan befejezni. Mégis hogy van idejük rá??? Nem is értem ez lassan vicc kategória szerintem.
25.
25.
NinjaNorb
Csak annyira lesz jó játék hogy simán vennék érte 1 ps3at:D meg még a killzone 2,3ért
24.
24.
Porcupine Tool
#23: tévedsz,nincs benne a pakliban.Biztos bele lehet majd kötni,mint bármibe,de ismerve a Polyphony Digital eddigi munkáit,a játékról látott videókat,képeket és információkat latba vetve és a Prologue minőségét elnézve sok minden benne van,de a pofára esés nem az.És rajongó vagyok az tény,de nem fanboyka a 34 évemmel. Én még quartzjátékkal és c64-gyel kezdtem,majd amiga,ps1,dreamcast,ps2,ps3.És kocsit is hajtok,nem is fonnyadékot,tehát tudom miről beszélek...
23.
23.
TEEBEEX360
#22: Az első kettő nagyon jó volt ez tény.De a 3-4 az azért hagy kívánni valót maga után.Nekem az első kettő meg van amai napig play 1-re és csak kölcsön kértem a 3-4 et és nem voltam hanyatt dobva tőle.Mint ahogy ettől se fogok.Mivel nem is fogom beszerezni.Biztos jó lesz,engem nem vonzanak már az ilyen szimulátor meg olyan szimulátor dolgok mint a GT vagy a Forza.Én játszani és szórakozni ülök le,és nem azt figyelni hogy ez hogy van kidolgozva meg az hogy viselkedik.Ha komoly vezetési élményt akarok beülök a verdámba és elmegyek kocsikázni.Jah és még valami.Az hogy 1000 autó van benne attól még nem lesz jó egy játék.Kb a felét se fogod megvenni vagy használni.Nekem jobban bejönnek az arcade autós gémek.Pörgősebb és hangulatosabb.Egyébként is várjuk meg míg kijön és utána mondhatjátok hogy az autó szimulátorok királya mert lehet pofára fogtok esni.Benne van a paklibanÉn biztos nem veszem meg ha 10 pontos lesz ha nem.A Forzát is kihagytam.Mint ahogy ezt is majd.
22.
22.
kevinbutler
#21: Hát sokmindent nem tudnak elrontani az előző 4 rész a bizonyíték erre és sok más szimulátornál összetettebb lesz a több mint 1000 vezethető kocsi az időjárás és napszakváltozás miatt is, hogy csak pár dolgot említsek.
21.
21.
TEEBEEX360
Te jó ég mi megy itt.Ezt a sok fanboykát.Figyeljetek már ide.Minek jelentitek ki azt hogy ellenfele nem lesz?Meg a legjobb autós játék a világon?Kijött már és esetleg játszol vele?Azt hogy sok éve készítik nem biztos hogy akkora nagy szám lesz mint ahogy azt sokan várják.Várjuk meg míg kijön és akkor lehet majd dobálózni ilyenekkel.

dzsiádzsó:Ezzel én is így vagyok.Ez a generáció engem sem hozott lázba mint anno a ps2/classic xbox/GC.Azok voltak a szép idők.Megvan ps3 is meg x360 de kevesebbet használom őket mint a régebbi konzolokat.Faterral a PRIMAL-t toljuk ps2-őn.
20.
20.
V1SoR
Ha egyszer kész az 5, akkor mit csináljanak ? Ok, a csapat egyik fele még továbbra is azzal foglalkozik (javítások, DLC-s stb.) a másik fele meg nyugodtan elkezdhet ötletelni. Minden fejlesztőcsapat így működik. Ez amúgy se egy hivatalos bejelentés volt.
19.
19.
Tyebeca
#10: Akkor vegyél magadnak Game Boy-t és játssz azzal okostojás. Inkább kivárom a GT6-ot 2x mint veled szót érteni.
18.
18.
Mathia$
#15: hogy megvegyed te és többiek. ilyen egyszerű, ezt hívják üzletnek. :)
17.
17.
Porcupine Tool
#10: Nem értem részedről ezt a frusztráltságot.Én teljesen elégedett vagyok a ps3-mal.A gép tudása letaglózó,és nem egy játék minőségétől megrogytam.Főként exkluzív címek,egy multiplatform játék soha nem fogja a gép határait feszegetni...
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...