Még menthető az All Points Bulletin

  • Írta: InGen
  • 2010. november 7.
  • Érdekesség
Link másolása
Az All Points Bulletin valószínűleg sikeresen pályázna a világ leggyorsabban elfelejtett online játéka címre. A megjelenéskor rossz kritikákat kapott, alig vásárolták meg, majd két hónap elteltével kikapcsolták a szervereket. A kiadó szerint azonban még menthető a helyzet.

David Solari, a Codemasters Online ügyvezetője szerint a probléma oda vezethető vissza, hogy Realtime Worlds (a Crackdownért is felelős fejlesztőcsapat) néhány kulcsfontosságú ponton súlyos hibákat követett el. Viszont úgy gondolja, hogy ha ezeket a hibákat helyre tudnák hozni, akkor az APB kifejezetten sikeres lehetne.


"Tényleg úgy gondolom, hogy jóvá lehetne tenni a játékot, de 9 hónapnyi kemény munka kellene hozzá" - mondta Solari, s hozzátette, hogy szerinte a nagy fejlesztőcsapat, és az ahhoz szükséges sok pénz eléggé kockázatossá tette az APB körüli dolgokat. "Ha valaki létre tudna hozni egy kisebb csapatot, helyre tudná hozni a hibákat, s mindezt kevesebb működési költséggel, akkor lenne egy nagyon egyedi játék a kezében."

Ha mást nem, Solari azt reméli, hogy a kifejezetten jól sikerült avatár- és karakterkészítői rendszert át fogja venni valaki. Mostanában úgy hírlik egyébként, hogy az Epic Games venné meg, és támasztaná fel az APB-t, bár ezt tessék egyelőre pletyka szintjén kezelni.

12.
12.
HorvathD
Habár egy Rockstar fejlesztésnek jobban örülnék(énk)
11.
11.
HorvathD
http://www.youtube.com/watch?v=it_O7JSsIEM

Biztos láttátok,már páran.
Mellesleg elég jónak bizonyul.Másnem egykis délutáni lövöldének elmenne.
10.
10.
faint13
ebből komolyan film is leszXD

Codename APB

Egy sikerre született játék megbukott, de a fejlesztőket nem hagyja nyugodni ez a gondolat. Összehoznak egy apró, ám annál ütőképesebb csapatot melynek egyetlen célja a játék hibáinak kijavítása. A küldetés veszélyes és nincs visszaút. Sok kalandot élnek át és nem fog mindenki visszatérni. De ez a pofáraesett vásárlók utolsó esélye.

comming 2012 winter
9.
9.
Lauditore
Egy ilyen játék konzolon nagyobb sikert aratna....
8.
8.
Motig
#2: vagy pl: Auto Assault meg még sorolhatnám(csak még egy példa: Shadowbane)
7.
7.
Top Secret
Nekem nagyon tetszik de ha ingyenes lenne plusz xboxra vagy psre kiadná nagyon örülnék neki.
6.
6.
DzsungelCsirke
Én csak azt sajnálom hogy az APB bukása miatt egy ideig minden hasonló próbálkozást mind a játékosok, mind a fejlesztők és kritikusok csípőből negatív jelzőkkel illetnek majd. Pedig rohadt egyszerű lett volna a dolog: Hallgatni kellett volna a bétában résztvevőkre és több küldetést, kiegyensúlyozottabb fegyvereket és úgy ámblokk több apróságot belepakolni a játékba. Mert önmagában ez az MMO-akciójáték dolog igenis kurv@ élvezetes!
5.
5.
Mortis
Persze, megmenthető, csak megint egy kisebb vagyon lenne a különböző, elbaltázott dolgok kicserélése épkézláb és működő dolgokra. Nem lesz ebből semmi. Béke az APB poraira.
4.
4.
zsilvolgyi
sosem hallottam róla. de klasz
3.
3.
pjoco
Ha kijavítják azokat a hibákat meg ingyenessé teszik akkor talán játszanának vele elegen! De ha megint pénzesé teszik akkor felejtsék el az egészet!
2.
2.
Sarkadi
Ezt bezzeg megmentenék,de a jobb játékokat lelövik,gondolok itt Spielberg játékára...
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...