Hamarosan elkészül a Postal 3

  • Írta: InGen
  • 2010. november 10.
  • Hír
Link másolása
Úgy látszik, a játékvilágnak nincs akkora szerencséje, hogy megszabaduljon ettől a borzalomtól, amit Postalnak hívnak. Habár a harmadik részről más lassan másfél éve nem hallottunk semmit, a készítők most elmondták, hogy már a végső fejlesztési stádiumban tartanak.

A játékvilág szégyene visszatér: folytatódik a sorozat, aminek semmi értelme, azon kívül, hogy az összes önérzetes, túlzottan akaratos és sok szabadidővel rendelkező ügyvéd figyelmét felkelti, akik aztán az erőszakos játékok betiltásáért kezdenek kampányolni.


Pedig reménykedtünk, hogy a Postal 3 végleg eltűnt a süllyesztőben, hiszen több mint másfél éve egy szót sem hallottunk felőle. A moszkvai illetőségű fejlesztők azonban sajnos életjeleket adtal magukról: Vince Desi, a Running with Scissors képviseletében elmondta, hogy "a végső stádiumba értek, bár nem valószínű, hogy a játék még idén megjelenik."

Ez tehát azt jelenti, hogy valamikor a jövő év elején számítsunk a Postal 3 megérkezésére. Remek.

70.
70.
MictiaN
én is ugy tudtam, hogy a gamekapocs egy magazin nem pedig blog.. ott lehet saját véleményt alkotni, meg teszten.
67.
67.
Skyer
#63: Egy cikkirónak, ahogy lent is írták, objektívnek kell lennie, nem pedig erőteljesen személyes véleményt nyilvánítania.
66.
66.
Skyer
#60: Köszönöm szépen!
Miért ne olvassam el? Ha unatkozok, úgy is mindegy, nem? :D
65.
65.
Hondoro
Ezzel nem azt mondtam h kedvelem a játékot,igaz láttam de nem játszottam sose.
Ez egy cikk akart volna lenni h jon a Postal 3, InGen meg már leszennyezte az legaljára elvéve az emberektol a kedvet h kiprobálják. Ehhez nincs joga igy publikusan írni. Irja le blogba, de ne kozossegire...
64.
64.
zsilvolgyi
63.
63.
Samu
InGen csak "őszinte" volt,mint Gyurcsány Öszödön és az is baj? :D Ez a játék eléggé megosztja a népet és ő nem egy benyalósat írt róla,ha egyszer nem tetszik neki,szerintem nincs ezzel baj,ha valaki szereti akkor úgyis kipróbálja.Olyan sok érzékeny lelkü olvasó van itt,aki ha nem az ő véleményét írják le akkor csak annyit kiabál,hogy:mondjon le!Nincs ezzel a cikkel gond,mostmár kiváncsivá tett,hogy mi is lesz ebben a Postal3-ban.
62.
62.
Hondoro
Ezt a tobbi adminnak : Ez a cikkírás egyáltalán nem InGenn-ek való. Csak a saját véleményével foglalkozik, egyáltalán nem figyelve az olvasók igényeire. Nagyon szeretem ezt az oldalt de emberunk cikkei csak rontanak a hirneveteken.
Gondolkodjatok el ezen kérlek h milyen emberekkel dolgoztok egyutt a site érdekében...
61.
61.
PcSanyko
Szerintem "szórakozni" jó vele de már a küldik nem olyan jók.....:P
60.
60.
Bence14
#52: Ha nem érdekel akkor miért olvasod?:D
Nevetséges vagy!
59.
59.
Binder
Várom sok szeretettel. (ásó, kapa és a macska segge...) xD
58.
58.
BloodyDeath
#57: Helyesebben fogalmazásilag vannak gondok. Nem az, hogy roszul fogalmazott, hanem ahogy tette azt.
Egyébként csak saját magáról tett tanu bizonyságot, hogy milyen egy emberke.
De azért szánalmas az a tény is, hogy ilyen cikket lemertek közölni. Jó megirta. Hmm... remek, de aki engedélyezte az is hasonlóan sáros.
No mindegy 100 szónak 1 a vége. Szeretettel várom, és nagyon remélem, ha nem is magyar szinkron, de legalább felirat lesz hozzá. Mert a szövegeken is rengeteget lehetett röhögni.
A szinkor, meg csuda jó volt II. részben. !lol
57.
57.
Motig
#46: én is elgondolkodtam hogy végül is lehet csak a jétlkhoz méltó cikket írt de ahoz meg sajna nem jön át az irónia(elvégre akkor valami olyan kéne a végére hogy: "aki imádta ezt a szutyok gamet az boldog lehet mert a készotők igérik a megjelenés nincs messze! ergó hamarosan újra elővehetik az ásót és fejeket verhetnek szét benne.." bár ez saját vélemény!) tehát végülis megint csak a stílusal van baj(de nem írásilag hanem tartalmilag)
55.
55.
demon68
#52: így igaz, lényeg hogyha lelapátoljuk a szart a cikkről, akkor az utolsó előtti mondatban megtaláljuk az információt is.
54.
54.
huszti
Hát ez tényleg elég szánalmasra sikerült. Nem kellett volna....
53.
53.
Mortician
#6: Xbox 360-as verzióról a kezdetekben még volt szó, de azóta olyat is olvastam, hogy valami fejlesztési probléma akadt és nem biztos, hogy lesz konzolos változat.

Mellesleg, igazán nem értem azokat, akik agyatlanul szidják vagy felháborodnak ezen a játékon. Természetesen lehet nem szeretni, de nem ártana észen tartani, hogy ez egy játék és a botránykeltésen kívül még jellemző rá egy igen erőteljes társadalomkritika, ami sajnos egyáltalán nem alaptalan. Gondoljatok csak a második rész tüntetőire, akik erőszakkal tiltakoztak az erőszakos játékok ellen vagy épp azzal védték a fákat, hogy felgyújtottak egy könyvtárat... Ha kicsit jobban elgondolkodik valaki a játék egy-két elemén (amin érdemes, nem a macska hangtompítón), akkor már egész más színben láthatja a játékot.
Én mindenesetre imádom a második részt és ezt is nagyon várom. :)
52.
52.
Skyer
Nem kell adni InGen véleményére. Én régóta olvasom a cikkjeit, és régóta szarok rá :D
Tegyétek ezt, és nincs flame.
Peace
51.
51.
hakydakillah
50. Olyan ez a helyzet, mint a poltikusokkal - minden féle hülye rendeletet hoznak, aminek mi isszuk meg a levét, és mi háborodunk fel rajta, ők meg röhögnek rajtunk...
Itt is - a Mafia 2 tesztnél, és itt is, és persze rengeteg megnyilvánulásával kiváltotta rengeteg ember nem tetszését, de ilyenkor nem nyilatkozik, szerintem a kommentek olvasva röhög rajtunk, és hiába nem kellene ezen idegeskednünk, gyakran felháborító a viselkedése, de nem tehetünk ellene semmit, mert a staff kiáll mellette, hogy nézzük el ezt Ingen tesónak....
50.
50.
warn
INgennel az a legnagyobb baj, hogy nem tud semmit objektíven értékelni...vagy csak szimplán nem ért hozzá, már bocsi
49.
49.
hakydakillah
45. picit félreértettél - a 60-80%, vagyis a 6-8 pont a Postal 2 átlag értékelése volt. A Mafia 2t azért említettem, mert egy szubjektív csalodott lehúzó értékelést olvashattunk, 8alá szinte senki nem értékelte, csak ő. A Postal 2 görbe tükrét, fekete humorát meg 6-8 pontra értekélték a világon, szóval semmikép egy SZAR kategóriás címről van szó, szóval megint megengedhette magának a szubjektív, agresszív hír megjelenítését...
Vedd példának a SW játékot. 6.5 pontot adtak rá. Ha én írtam volna ilyen stílusú cikket, mint Ingen, hogy ez milyen vacak, szégyen kiadni, borzalom, hányás, bár ne jött volna ki... stb... Szerintem bekerült volna?? Tutira nem adták volna ki az oldalon.
Ami őt illeti, szubjektív, és agressziv, ez egy blogon elmenne, de itt sajnálom hogy ilyet enged a staff, csak minőség romboló.
48.
48.
savior10
Egyébként meg miért baj az ha egy játéknak nincs értelme? Ez a játék pont azért van,hogy minimális mentális ráfordítással maximális élvezetet szerezzünk. A cikkíróval meg nincs semmi baj ha ilyen a stílusa akkor rákell hagyni azt cső nem pedig belemenni a dedós odavissza szólogatós játékba (nem akartam senkinek se beszólni vagy megbántani ha sikerült sorry)
Amúgy valaki télleg elmondhatná hogy mire valók azok a pontokXDD
47.
47.
Optimus Prime
#46: Ja, és bár a játék nem igazán érdekel (még), de a hírhez csatolt csaj képe tetszik. :P
46.
46.
Optimus Prime
A játékot én se szeretem... igazat megvallva sose játszottam vele, mert a témája, stílusa nem a zsánerem - magyarán szólva nem sci-fi. De hogy sokan nem értik InGen stílusát főkép egy ilyen szatíránál... Bár lehet én értem félre, pedig a Starship Troopers az egyik kedvenc filmem. Ahogy a Verhoeven filmek, bár a South Parkot nem bírom -helyette Family Guy és Simpson.
45.
45.
drakecsaj
Én már meg sem lepődöm egy ilyen cikken.
Tény, hogy a Postal nem egy komoly játék, de legalább jókedvre derít, és mutat egy kis ferde tükröt a világról, amiből lehet tanulni is. Nos van aki ezt tudja értékelni, és van aki nem.
Egyébként ha már a Maffia 2 is szóba került akkor idézek hakydakillah-tól: "átlagosan 60-80 % körüli értékelést kapott a játék...."
Ha emlékezetem nem csal, akkor InGentől 6/10et kapott ami pedig 60%-nak felel meg akárhogy is nézzük :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...