Valószínűleg készül a Sly Cooper 4

  • Írta: fojesz
  • 2010. november 15.
  • Bejelentés
Link másolása
Először sokakat meglepett, hogy a Sony a játékosok követeléseivel szembemenve a Sly Cooper trilógiát újítja fel PlayStation 3-ra, a döntés azonban valószínűleg egy "nagyobb" terv része volt: ha minden igaz, már készül a sorozat negyedik epizódja, erről a most megjelent teaser videó tanúskodik.

Tatermoog, lelkes játékos osztotta meg a YouTube-on legfrissebb szerzeményét: miután sikeresen összeszedte az új Sly Cooper kollekció összes trófeáját, a jutalom videót is rögzítette a közönség kedvéért; a legfőbb érdekesség, hogy a felvétel egy teaser trailer, mégpedig a Sly Cooper negyedik részéről, ami azt jelenti - még a film végén látható kérdőjel ellenére is -, hogy folytatódhat a népszerű sorozat, ezúttal kizárólag PlayStation 3-on.

A Sly Cooper folytatásáról 2007 óta hallani pletykákat, még a játékot fejlesztő Sucker Punch egy másik címében, az inFamousben is találhattunk rá utalást. Mindent egybevetve, így már abszolút érthető, hogy a Sony miért a Sly Cooper felújítása mellett döntött először, s csak később jelentette be a Team Ico kollekciót: bizonyára úgy gondolták, ideje ráhergelni a játékosokat a Sly Cooper legújabb kalandjaira. A derék mosómedve egyébként a Heroes on the Move című Move-kompatibilis akciójáték egyik főhőse is lesz.

Az eredeti trilógiát Amerikában november elején adták ki PS3-ra, Európában pedig december 1-jén jelenik meg az új Collection: a csomag tartalmazni fogja a PS2-es klasszikusokat, természetesen felújított grafikával, trófeákkal, 3D-támogatással és Move-kompatibilis minijátékokkal együtt.

A Sony szokásához híven nem volt hajlandó kommentárt fűzni a "pletykákhoz".

5.
5.
NECROSMOKE
Kiváncsian várom,mert PS2 nagyon bejött!!!
4.
4.
Skyrocker1
Ez egy frankó játék !!!!
3.
3.
Top Secret
De jó én 2. részével játszottam nagyon bejött.
2.
2.
hakydakillah
Hát király játék volt, örülök nagyon a folytatásnak :-)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...