Februárban jön a Marvel vs. Capcom 3

  • Írta: fojesz
  • 2010. november 17.
  • Bejelentés
A kissé langyosra sikerült Mortal Kombat vs. DC Universe után némileg nagyobb elvárásokkal kacsintgatunk az új Marvel vs. Capcom felé, amelyben... nos, a Marvel és a Capcom legnépszerűbb hősei csapnak össze. Kaptunk a napokban néhány érdekes bejelentést a játékról, lássuk, mik voltak azok!

Mindenekelőtt a legfontosabb hír: a Marvel vs. Capcom 3: Fate of Two Worlds február 15-én jelenik meg Amerikában, majd február 18-án kerül az európai boltok polcaira, vagyis ha úgy vesszük, még sikerült is lecsípni egy picit a korábban tavaszra célzott megjelenésig hátralévő időből.

A Capcom emellett megerősítette a GameStop jóvoltából szárnyra kapott pletykákat, miszerint lesz gyűjtői változat is, méghozzá nem akármilyen: a képregényes fémdobozban helyet kap majd egy 12 oldalas képregény a történet előzményeiről, amit a marveles Frank Tieri írt, illetve lesz egy szép gyűjtemény a fejlesztők és a rajongók által készített legjobb rajzokból is. A Marvel egy hónapos előfizetést ad ajándékba a Marvel Digital Comics szolgáltatáshoz, egyúttal korlátlan hozzáférést biztosítva a Marvel online tartalmaihoz.

A 70 dollárba kerülő gyűjtői kiadás legérdekesebb részét mindenképpen az az exkluzív DLC képezi, amelyik négy héttel a játék megjelenése után válik letölthetővé: a csomag két új karaktert, Jill Valentine-t és a Shuma Gorath-t adja hozzá a harcosok listájához. A Capcom egyébként a napokban két újabb hősről, She-Hulkról és Zeróról rántotta le a leplet - róluk most videókat is láthattok.

A Marvel vs. Capcom 3 PS3-ra és Xbox 360-ra érkezik, a Capcom egy múlt heti üzleti előadásában kifejtette, hogy kétmillió eladott példányt várnak a címtől. Rajtunk ne múljék!

4.
4.
Fetto
Ez pont olyan szar lesz mint anilyennek kinéz...
A Mortal vs. Dc universe is hoki volt,sőt maga a mortal is egy rakás szar sztem
3.
3.
zsilvolgyi
3? még egyel sem játszottam.
2.
2.
Tacskoexe
Ezaz még meg se jelent a játék, de már tervbe van véve a DLC. Undorító...
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...