Már javában készül a The Elder Scrolls V?

  • Írta: zoenn
  • 2010. november 23.
  • Pletyka
Link másolása
Az Oblivion 2006-os megjelenése óta a rajongók epekedve várják a saga folytatását, hiszen ennyi év távlatából még mindig a The Elder Scrolls széria a non-lineáris RPG-k királya. A dán Eurogamer munkatársa állítólag már betekintést is nyerhetett az ötödik részbe, hiszen a játék fejlesztése már kezdetét vette.

Sajnos készpénznek nem vehetjük a híreket, elvégre nem érkezett hivatalos bejelentés a Bethesda részéről, de van egy olyan sanda gyanúnk, hogy a csapat hülye lenne nem folytatni a nagysikerű sorozatot. Korábban volt szó MMO-s kivetülésről, de a Eurogamer munkatársának repülőútja tanulsága szerint, az ötödik rész ismét az a klasszikus, egyszemélyes, nyílt világú és varázslatos hangulató játék lesz, mint a Morrowind vagy az Oblivion.

Nemcsak, hogy ilyesformán nemhivatalos bejelentésnek vehetjük a dolgot, hiszen a jelek szerint a Bethesda nem ragasztotta le az úriember száját a látogatása alkalmával (igaz, attól még az ujjaival képes püfölni a billentyűzetet). Eszerint annyit tudni, hogy a The Elder Scrolls V az Oblivion közvetlen folytatása lesz, ott veszi fel a fonalat, ahol az előző rész abbahagyta. Vélhetőleg új kontinensen, hiszen az előző két játék is eltérő birodalmat mutatott be.

Idén 16 éves a sorozat és azóta mit sem vesztett a minőségéből, hiába jöttek a Bioware trónkövetelői, a német szerepjátékok tömkelege, a non-lineáris zsáner legjobban sikerült szerepjátékaival van dolgunk, bizunk benne, hogy a folytatás is hasonlóan kiemelkedő lesz. PC-re, Xbox 360-ra és PS3-ra egyaránt várható.

19.
19.
ramon90
200 óra :D Nekem Oblivionban 600+ órám volt összesen 4 karakterrel :) Ha igaz hír várom nagyon.
18.
18.
Gabesz.
#2: Egyet értek. Nagyon régóta rajongója vagyok a Bioware játékoknak és a Bethesda cuccainak is. Mind a kettő tökéletes, de ég és föld. Ne firkáljunk már nevetséges dolgokat;)
17.
17.
dareal
nagyon várós, az obliban a mostani karim több, mint 200 órás, a sztorit még el sem kezdtem :) mondjuk rommá van moddolva, 20 giga környékén jár
16.
16.
Kriccs
#15: Nem is vagy ember. :D
15.
15.
zsilvolgyi
14.
14.
Ecneb
Ha egyszerre jön ki az és a Diablo 3, akkor fejbe lövöm magam, mert nem tudok ketté szakadni!!!
13.
13.
N360
Isten játék! 200 órám benne van a 4.-ben..:)
12.
12.
Kriccs
Én még mindig tolom az Obliviont, de felőlem jöhet. :)
11.
11.
Sun9us
Húúúúh de várom. A Diablo 2 után az Oblivionba öltem a legtöbb jétékórát.
10.
10.
savior10
Most megint felkeltik az ember érdeklődését azt vagy nem is jön vagy nagyon soká addig meg várni hát...
De a játék iszonyat várós
9.
9.
Daetnas
Csak legyen igaz. Azért a Eurogamer egy nagy név.
8.
8.
Hab
Szerintem amíg nem jelentik be, kár mégcsak álmodozni is róla... Persze azért várom :)
7.
7.
Extol
Szerintem meg semmivel nem tudunk többet mint eddig. Nem hivatalos, találgatás eddig is volt. A TES MMO fejlesztésével egyébként is a Zenimax foglalkozna.
6.
6.
princeps27
végre vmi hír a játékról
5.
5.
Csabb
ha ez egyszer megvalósul (és még mellé jön egy Diablo 3...) akkor valószínűleg búcsút inthetek az életemnek :)
4.
4.
Dresa
Hm asszem a fallout nv után teszek egy próbát, mert ez akkoriban kimaradt!
2.
2.
Giggsy
A Bioware trónkövetelői? A Bioware sosem tört az Oblivion babérjaira. Meg sem próbáltak az Elder Scrolls-hoz hasonló szerepjátékot fejleszteni... Ez kábé olyan, mintha a Ferrari-ról mondanánk azt, hogy az Aston Martin babérjaira tör. Sportkocsi mindkettő, tökéletes mindkettő, de összehasonlítani nem lehet őket...
1.
1.
Mortician
Nagyon remélem, hogy tényleg készül. Az Oblivion is fergeteges volt, és habár a sztorit már befejeztem, mindig tartogat valamit, ami miatt újra meg újra elő kell vennem. Pedig ez csak az alapváltozat, DLC-k és modok nélkül... :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...