A Daft Punk zenél a Tron: Evolution alatt is

  • Írta: fojesz
  • 2010. november 24.
  • Videó
Link másolása
A Propaganda Games nem bízza a véletlenre, s ha már az új Pirates of the Caribbeant nem készíthetik el, a Tron játékadaptációjánál oda fogják tenni magukat. Az aláfestő zenéért neves művészek felelnek majd, sőt a film soundtrackjéből is kölcsönvettek két dalt a Daft Punktól. Új trailer következik.

A filmre ugyan még várni kell (itthon december 16-án lesz a premier), a játék már korábban, december 7-én boltokba kerül. A Tron: Evolution a mozi előzményeit dolgozza fel, s az ígéretek szerint a végigjátszás során szerzett élmények szervesen illeszkednek majd a sorozat történetébe, sőt ha minden igaz, a filmben is találunk majd olyan utalásokat, amelyek a játékbeli eseményekre fognak vonatkozni.

A játék aláfestő zenéjéért három művész - Sascha Dikiciyan (aka Sonic Mayhem), Cris Velasco (God of War) és Kevin Manthei - felel, illetve két dalt (Derezzed és The Grid) a Daft Punk is kölcsön adott a soundtrackhez. Lássuk, mit mondanak erről a fejlesztők!

6.
6.
wigyory
A fim jobban érdekel...sorry
5.
5.
zsilvolgyi
4.
4.
BloodyDeath
Várom mind a gémet mind a filmet, de játékhoz nem nagyon füzök jaj de nagy reményeket.
Természetessen inycsiklandozó vidiket láthattunk róla, de helyenként a grafikai megnyilvánulás eléggé az alsó szintet surolja. Voltak olyan arcok amik nem voltak kidolgozva, a mimikát meg nem is lehetett rajta látni mintha gumiálarc lett volna.
No mindegy ezt csak néhány videóból szürtem le, de csak akkor tudok teljes mértékű véleményt nyilvánitani amikor legalább kitoltam 1x a gémet, és láttam mindent személyessen, és nem ugy fejezem ki a véleményem, hogy az egyik barátom majdnem látta milyen. :D
3.
3.
FekaFOB
A film soundtrackje tekinthető egy új albumnak, mivel azt teljes egészében ők csinálják. Szóval egyhamar nem lesz szerintem ezen kívül másik album.
1.
1.
FekaFOB
A filmet és a játékot is nagyon várom már. A Daft Punk zenéit kihagyni pedig vétek lett volna.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...