Jövőre nagy Assassin's Creed epizódot kapunk

  • Írta: fojesz
  • 2010. november 27.
  • Bejelentés
Link másolása
A Ubisoft megerősítette, hogy jövőre is lesz Assassin's Creed, ráadásul "nagy epizódot" kapunk, ami arra utalhat, hogy nem egy - a Brotherhoodhoz hasonló - kiegészítő játékot kapunk, hanem egy igazi folytatást, új főhőssel és korszakokkal - egyelőre csak találgatni lehet, hogy merre folytatódik a sorozat.

Bár az Assassin's Creed: Brotherhood kétségtelenül jó játék, a szerepét tekintve inkább kiegészítő, mint teljes értékű folytatás, hiszen a játékban Ezio kalandjait folytathatják a játékosok, nem pedig új főhősét, ahogy azt egy új résztől várnánk. Jó hír, hogy a Ubisoft EMEA régióért (Európa, Közel-Kelet és Afrika) felelős marketing és értékesítési igazgatója, Geoffroy Sardin megerősítette, hogy jövőre "nagy Assassin's Creed játékot" kapunk, ami arra vonatkozhat, hogy végre az Assassin's Creed III van a soron.

"Igen, Yves (Guillemot, a cég vezérigazgatója) múlt héten a pénzügyi jelentésben említette a dolgot, és ha minden igaz, további részletekre is lehet számítani" - mondta, majd hozzátette, hogy egyelőre csak annyit árulhat el, hogy jövőre megint nagy Assassin's Creed epizódot kapunk, viszont azt már konkrétan nem volt hajlandó megmondani, hogy melyik korszakban folytatódik a sorozat.

"Ha olvastad a képregényeket, láthattad, hogy a Szovjetunióba és az ókori Rómába is elvittük az Assassin's Creedet - ezek kiváló példák arra, hogy mit szeretnénk csinálni a jövőben érkező játékokban." Az Assassin's Creed aktuális helyszíne és az általa feldolgozott korszak a találgatások állandó tárgyát képezik: a pletykák szerint a Ubisoft gondolkodott már egyiptomi környezeten, a francia polgárháborún és a második világháborún is.

Sardin szerint a Brotherhood egyébként kiemelkedő népszerűségnek örvend, Európában már az első héten egymillió példányt kelt el belőle, ilyen eredményre pedig az Assassin's Creed II-nek sem futotta. Az Assassin's Creed-sorozat egyes részeiből összesen 20 millió kópia talált gazdára.

33.
33.
Vopesz
#10: Ne legyél naivacska, biztosak lehetünk benne, hogy az Ac3-at már legalább egy éve fejlesztik. Elég nagy a studió ahhoz, hogy legyen rá emberük a Brotherhood mellett. Szóval nem 1 év alatt összecsapott valamit kapunk.
32.
32.
Lada1200
#26: ja valahogy ugyan így jött ki.
31.
31.
NECROSMOKE
Kiváncsian várom mert eddig nagyon tetszettek még a PSP verzió is.
30.
30.
Ra1D3n
Szerintem Desmond jelenében kéne játszódnia a sztorinak, ha már eleve az Assassins Creed brotherhood befejezésére gondolok. Számomra a világ egyik leggusztustalanabb rókabőre lenne, ha még ebbe a(z eddig tökéletes) sztoriba egy új kort akarnának ránk tukmálni az Animussal. Szinte kétségkívül adja magát, hogy Desmondon a sor, aki nem ért egyet, az meg játssza végig a Brotherhood-ot és rájön, hogy nem hülyeségekről tálalok...
29.
29.
szerver
Már alig várom hogy megjelenjen biztos nagyon jó lesz
28.
28.
Mortis
A 100 éves háborút!!! Elöltöltős fegyvereket! Hajócsatákat!
27.
27.
CasualCrash
Jó hír, én ma kezdtem el a sorozatot pont. : )
26.
26.
Killerbee
#25: Nekem november//december dereng.
25.
25.
Lada1200
#16: neem azért az 2 az 2009 közepén jött ki...
Asszem :D
24.
24.
Lada1200
wáów :D
jól hangzik..
nekem inkább a II. világháborús lehetne..
(én szerintem)
Minden jót!:D
23.
23.
invigo
Nagyon kíváncsi leszek, hogy hogyan fogják hozni történet alapján hogy a karakter nagyjából ugyan ennyi mindent (sőt kicsivel többet, hogy legyen újítás) tudjon mint Ezio. Várom már a folytatást, várom. :D
22.
22.
p.balou
Én a jelenkornak örülnék. Karakter Joshi Bharat. Helyszín: TV2 stúdiók. Ott aztán lehetne nyomulni :D 2000db adással, de legalább a fogakkal nem kell szarozni.
21.
21.
Top Secret
Ez az lesz megint folytatás, engem nem érdekel hol játszódik csak jó legyen mint az elődjei.
20.
20.
shatterhand
leszámítva azt az aprócska dolgot,hogy ez folytatás...sztem ez nyugodtan felér egy különálló résszel
Bár minden "kiegészítő" ilyen lenne mélységben, változatosságban, tartalommal az elöző részhez képest.
19.
19.
Lauditore
Lehetne 2 ubisoft játékot összekapcsolni..Mondjuk..Shaun White Skateboarding és AC....hmmmm....egy deszkázó kapucnis gyerekkel kell menni és színessé tenni a világot a hidden izlés vetővel!Sztem jól hangzik!
18.
18.
Raziel88
Hasfelmetsző Jack korába játszódhatna akár. :D
17.
17.
Blink_182
Jónak jó hír :D ,de sztem az AC sorozatnak a reneszánsz korszak áll a legjobban.Én e korszak után már nem nagyon tudnám elképzelni az AC3-at .
Viszont egy Ókori Görög honba való látogatás az pl bejönne.
De ráhagyom az Ubisofra :D csak összehoznak vmi faszát.:D
16.
16.
Yagami Light
#14: Hát ha azt vesszük, hogy az AC1 2007-es megjelenésű, akkor az AC 2 kb 2 évig készülhetett, mert az 2009 végén jött ki.
15.
15.
drakecsaj
Valaki igazán elszólhatná magát az Ubikánál hogy milyen korszakban fog játszódni az AC 3 ;D Tűkön ülve várom már hogy kiderüljön mikor, hol lesz.
14.
14.
elite_hun
#10: Az AC2 nem 1 év alatt készült el?
13.
13.
Ca$h
Juhéééééééééé! :))))
12.
12.
robi009
#6 egyetértek mert amig altair végülis nemtom olyan 30 körüli lehetett és igazából ÉN semmitse tudtam meg róla csakhogy 1 gyilkológép ezio meg amellet hogy gyilkológép lesz amellet szinte a fél életét végigkövetjük és engem nagyonmegfogott a karaktere :P azmeg nagyon tetszik hogy se a 2nek se a 3nak nincs ilyen hű de amcsi jellege h a főhős boldogan él amig megnem hal mert megölik a családja felét megölik a nagybátyját ezután már arraszámítottam hogy legalább a CRISTINA missionokból azjön ki h őt megkapja :D a nagy francokat őtiselvették tőle :(:D
#4 én mindennek örülnék felőlem évente adhatják ki csak maradjon meg a hangulat :P
11.
11.
zsilvolgyi
10.
10.
Shadowkill
Nem fog ez a minöség rovására menni?Mert a Brotherhood kétségtelen hogy van olyan jó mint az ac2(szerintem jobb),de Róma már meg volt tervezve AC2-nél is,csak nem rakták bele.
Uj Föhös,uj helyszin,uj játékelemek,nem hiszem hogy meg lehet egy open-world játéknál megvalósitani mindezt 1 év alatt.
9.
9.
JacoB
Szerintem magyarországon kéne játszódnia.. a történet 2006- őszi zavargás idején játszódna.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...