Április után jöhet a Star Wars: The Old Republic

  • Írta: fojesz
  • 2010. december 1.
  • Megjelenés
Link másolása
Nem biztos, hogy csúsztatott, mindenesetre igazított egy picit az Electronic Arts a Star Wars: The Old Republic megjelenési dátumán. A Bioware legújabb MMO-ja a kiadó és a fejlesztőcsapat szerint is az egyik legnagyobb dobásuknak ígérkezik, amit valaha kiadtak a kezeik közül.

A Star Wars: The Old Republic még nem kapott végleges megjelenési dátumot, a Bioware és az EA eddig mindössze annyit erősített meg, hogy 2011 tavaszán érkezik a játék, ha minden jól megy. Most ez az időpont alakult át, és egyelőre fogalmunk sincs, hogy kell-e további várakozással számolni az MMORPG megjelenéséig...

A Credit Suisse 2010 konferencián az Electronic Arts pénzügyi igazgatója, Eric Brown bejelentette, hogy a The Old Republic startja valamikor a 2012-es pénzügyi évben várható, márpedig ez az időszak jövő áprilisban indul, majd 2012 márciusában ér véget, tehát igen tág időintervallumot foglal magába.

Mindez persze nem zárja ki, hogy a játék még tavasszal boltokba kerüljön, azonban az is könnyen megeshet, hogy egy-két, esetleg több hónapot kell még várnunk a legújabb Star Wars címre. De ne fessük az ördögöt a falra: egyelőre az biztos, hogy április előtt nem játszhatunk a játékkal, a többi pedig még nincs eldöntve. Sovány vigasz, hogy a Gamasutra értesülései szerint a játék még 2011-ben mindenképpen meg fog jelenni. A The Old Republicot egyébként július óta tesztelik folyamatosan.

24.
24.
Bennyg
Én is azt olvastam, hogy havidíjas lesz. KOTOR3-at vártunk, azt ideadják ezt, mondom oké, de még havidíj hát menjenek a bús ....-ba. Tudniillik már a micro rendszerből is vannak olyan kiforrott találmányok, ami senki pénzest nem juttat előnyhöz. Na mind1. Srácok akik freeként akarták kipróbálni, ne csüggedjetek, nem marad ez örökre havidíjas, mert 1-2 jó dolog van a játékban, de az kevés, hogy havidíjat adjanak mellé, maradnak sokan a WoW-nál. Szóval úgy kb 1 éven belül le fogják ingyenesíteni ha van eszük (ha nincs 2 év), mivel ugyanolyan sorsa jut mint a Warhammer, LOTRO, D&D, EQ2 . Star Wars rajongók a 6 epizódos filmnek vannak és a Clone Wars-nak, ennek nem lesznek.

Egyedül a WoW állja meg a helyét havidíjjal és csak az is fogja, majd rájön a BIO, csak remélem, hogy nem túl későn.
23.
23.
Mortis
#22: Bizonyám. Egy olyan játék, ami évekkel a megjelenése és teljes kiismerése után is leköt.
22.
22.
Adamknight
#18: A KOTOR egy kifejezetten élvezhető, jó RPG volt. Olyannyira, hogy néha még ma is előveszem, és kipörgetem újra. ha nem értékeled, hát az a te gondod...
21.
21.
attila4545
#20: Nem tudni milyen fizetési rendszer lesz,de az szinte biztos ,hogy nem mikro tranzakciós lesz (vagyis speciális itemekhez juthatsz vagy hasonló dolgokhoz juthatsz valódi pénzért).A legvalószínűbb ,hogy óra/havidíjas lesz.

#17: 100millió USA dolláral nem az eddigi legdrágább MMO lesz hanem az eddigi legnagyobb költségvetésű EA project. Megemlítendő ,hogy nem 100 millió lesz az össz költség hanem a hír bejelentésekor volt már 100 millió.
20.
20.
Attila8911
Én úgy tudom nem havidíjas hanem "patch díjas" lesz azaz h megelenés után jönnek ki a kisebb kiegek és azért kell fizetni.
Másrészt sztem a harcrendszer miatt lesz bukás. Grafika nagyon szép meg minden de 1-2 ingame vidi után lejött h bizony az irányítás a kotorra hajaz ami lássuk be sz@r volt. Viszont a +um: ötletesség, sw, sok jedi éés űrhajó! (ami viszont ingame is übernek néz ki)
19.
19.
mephi
Kicsit aggódom a játékért. Sőt a BioWare-ért is. Mostanában kicsit kezdenek elmenni az egyszerűsítés irányába lásd Dragon Age 2-t, aminek a harcrendszere az eddig látottak alapján kétséget ébreszthet az emberekben...
A Kotor3-nak én is jobban örülnék, mint ennek az MMO-nak, ami szerintem újdonság területén nem biztos, hogy sokat fog hozni.
18.
18.
jakesz101
KOTOR 3????? Azt a rakás szar sorozatot azért nem folytatták mert nekik sem tetszett, bugos, sőt az a játék maga a bug, bugtörténelmet írt sztem!
17.
17.
mdr88
#7: Az az infó egy kirúgott EA-akárkitől származott, aki kirúgása után megpróbálta minél sötétebb színben felvázolni az EA közeljövőben megjelenő projektjeit

#13: volt egy hír arról még régebben hogy 100 milliós (dollárról van szó nem forintról) költségvetésével ez lesz az eddigi legdrágább MMORPG.... szerinted van esély arra, hogy ingyenes lesz... egyesek szerint nagyjából a WoW havidíja lesz a mérvadó, de azt ne kérdezzétek, hogy az mennyi, mert nem WoW-ozok :D
16.
16.
amd33
#14: Így van kotor 3 nagyon jöhetne már sokkal inkább mint ez...
15.
15.
Mortis
#14: Szerintem minden SW gamer jobban örült volna neki, de mindegy. Ez van...
14.
14.
nero66
#8: LOL!!!!! xD

Am én is úgy tom h fizetős lesz. :S De az a legnagyobb szívás h erre még tört szerókat se fognak csinálni, mondjuk ha csinálnának se játszana rajta senki, mert akkora szar lenne!!!! Minden esetre én várom!!!! Bár egy KOTOR 3-nak jobban örültem volna!!! :D
13.
13.
SWBF2
Nem biztos, hogy fizetős lesz, lehet ingyenes is, és az extra tartalmakért (jobb cuccok stb.) fizetni kell. Hát, én jobban örülnék a havidíjasnak, de a legjobb az lenne, amit a LotRO-nál csináltak: a játék elindulásakor lehetett lifetime accountot venni. Remélem, ennél is lesz ilyen.
dareal: köszi.
12.
12.
kevinbutler
#11: Szerintem biztos nem fogja tudni az előző játékok feelingjét pl. a harcrendszer miatt is persze ettől a játék még biztos ász lesz de nem Kotor /:
10.
10.
kevinbutler
Egy új Kotornak jobban örültem volna, de biztos ez se lesz rossz.
8.
8.
adriano28
de ez már téll taplóság,tudhatnák hogy 2012 be világvége, és igy csak 1-1.5 év játékidőt hagynak :S
7.
7.
hunlord
Talán még a GK-n olvastam cikket a SW:ToR-ral kapcsolatban, hogy egy belsős infó szerint hatalmas bukás lesz. Én mindenesetre várom szeretettel, mint ahogy eddig mindeg SW játékot (és nem mellesleg a Bioware a kedvenc fejlesztőgárdám, úgyhogy igazán kíváncsi vagyok).
5.
5.
dareal
#3: adatforgalom nem vészes, viszont iszonyat nagy lesz úgy a lagod.
4.
4.
Adamknight
#1: Utalások? Haver ez a rész fogja magában foglalni a következő 3-4 Kotor történetét.

Na várjuk örömmel. :D
3.
3.
SWBF2
Addig megmondhatnák az árakat, meg a gépigényt. Egyébként egy ilyen, komolyabb MMO játszása mennyi adatforgalmat generál? Mobilnet miatt kérdezem.
1.
1.
Mortis
Nemár...A bejelentés óta várok rá. Mikor meghallottam, hogy lesznek utalások benne a KotOR-ból, azt hittem lefagyasztom magam a megjelenésig. Látom, benéztem volna a dolgot. -.- Még ennyit várni rá? Persze, tudom. A jó munkához idő kell, de ha a végén egy szemernyi negatívum is lesz benne, akkor igazán csalódik a BioWare-ban.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...