HWSW: Megújult a Facebook

  • Írta: fojesz
  • 2010. december 6.
  • Bejelentés
Link másolása
Lerántották a leplet a Facebook új profiloldal dizájnjáról. A felhasználók néhány információval többet oszthatnak meg magukról és más lett az elrendezés is. A cég szerint az új kialakítás olyan, mintha "elmesélné az adott felhasználó történetét", segít többet megtudni barátainkról, írja a HWSW.

Az átalakítás egy újabb markáns lépés az irányba, hogy a Facebook alaphely legyen az internetezők számára. A kommunikációs ráncfelvarrás után most az információs részleg is megújul, sokkal jobban arra szocializálva az embereket, hogy a barátokról, új ismerősökről itt tájékozódjanak, illetve másik oldalról arra, hogy a saját életük részleteit itt osszák meg. A legtöbb embernek ezen nem is kell sokat gondolkodni, mert a megosztás gyors, kényelmes és egyszerű.

Az új profiloldal mindenki számára elérhető, bárki, aki erre a linkre kattint, annak élesedik az új verzió, de a legtöbben valószínűleg az ismerőseik által kapcsolódnak be, amikor a hírfolyamban látják, hogy 25 ember állította át a profilját az új verzióra. Az új oldalon egy rövid magyarázat is olvasható arról, hogy mik az új elemek, illetve egyből lehetőség van arra, hogy a felhasználók kicsit finomítsák, kibővítsék a magukról megadott adatokat. Ezt a legtöbben meg is teszik, s az elmúlt fél nap tapasztalatai azt mutatják, hogy szinte mindenki, aki átállt az új profiloldal használatára, új adatokat is adott meg, vagy aktualizálta a régieket. Ezzel a Facebook duplán nyert, hiszen a régen beírt információk helyett most egy csapásra egy friss és feltételezhetően a jövőben gyakran karbantartott adatbázisa lesz.

Bár szabadon választható, hogy ki áll át az új profiloldalra, a Facebook szerint a jövő év elejére mindenki megteszi majd ezt a lépést - a teljes cikket a HWSW-n olvashatjátok el!

7.
7.
keiji maeda
és most ezt miért kellet hírnek közölni? :(
6.
6.
Ecneb
#4: Rád küldöm Cartmant te hippi!!!
5.
5.
Mortis
Nem tetszik jobban. Nincsenek nagy extrák. Nem is gond, de nem is kiemelkedő.
4.
4.
JoHnNiEE
nyugalom emberek, mi a mákért vagytok úgy oda? ne háborúzz, tudom h lelkiekben nagyon felzaklatott ez a változás, de fogadjátok el...... peace
cinikusság off
3.
3.
X360_FaNbOy
Szerintem is baromság..vagyis hát..semmi hasznosat nem fedeztem fel..
2.
2.
robi009
ez már bekövetkezett?XD csakmert eddig semmi változás és igazából nemis érdekel nekavarják mégjobban össze ígyse értem néha...
1.
1.
Ecneb
ekkora telibesz.rt marha nagy baromságot már ki sem tudnának találni...kíváncsi lennék, ezt hogy meséli el a fészbuk?!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...