Vörös heringgel heccel a Bioware

  • Írta: InGen
  • 2010. december 7.
  • Érdekesség
Link másolása
Folytatódnak a Bioware akciói a figyelem fenntartására, hiszen egyre közeledik a Video Game Awards, ahol valami nagy meglepetéssel szeretnének előrukkolni. Még akkor is, ha valószínűleg a Sony orosz részlege véletlenül elkotyogta, hogy a Mass Effect 3-ról van szó.

A korábbi feladványokhoz hasonlóan újra egy vonalkódot posztolt a Bioware a Facebook csatornáján, aminek a megfejtése ezúttal is egy linket adott ki, ami egy külső oldalra mutat, rajta egy képpel egy vörös heringről, ami pedig itt lentebb is látható.


A "vörös hering" egy olyan írói vagy történetmesélési taktika, amit Hitchcock terjesztett el, s az a lényege, hogy elindít egy cselekményt, majd azt teljesen váratlanul elvágja, s átvált egy másik sztoriszálra, ezzel elterelve az olvasók vagy nézők figyelmét.

Vajon mit szeretne elérni a Bioware?

12.
12.
gaga
EZ A JÁTÉK NAGYON SZAR
11.
11.
Joc1
na ez azt jelenti hogy játszuk a ME3 at oszt egyszer meg majd átvált Da2-re fénykardal a kaszások ellen :-)
9.
9.
Dcrysis02
#6: Tartom, és növelem egy fekete pisztránggal.
7.
7.
leviske
Ez a vörös hering dolog elgondolkoztatott. Ha a Mass Effectről van szó, akkor is gondolom esélyes, hogy nem a 3. rész jön, hanem elkezdik felvezetni az új szálat, amire majd a következő trilógia épül majd.

De én egyébként még mindig reménykedem benne, hogy nem egy ME-ről van szó. Felesleges ennyire túlterhelni a franchise-t.
6.
6.
Tacskoexe
Szerintem nem a Mass Effect 3. Fogadok két vörös, és egy lila heringben!
5.
5.
Hát ha kitalálják, hogy a kalózkodás és a használt játékok után akkor is fizess ha másodszor, harmadszor akarod újrajátszani a játékot .... :))))) Basszus, sokba fog ez nekem kerülni, már látom :))))))
4.
4.
Kocsis92
Hmm. Elvágják Shepard szálát és egy epic háború kezdődik a Kaszások ellen, esetleg stratégia fronton?:D
3.
3.
Ca$h
A Bioware-nek az ég világon semmit nem kell csinálnia is mindenki meg fogja venni a Mass Effect 3-at, lesz aki kettőt is vesz a biztonság kedvéért! :)
2.
2.
sunstreaker
hát amilyen game - eket piacra dob, meg is érdemli h vegyük a játékait. sztem.
1.
1.
Scoo
A Bioware azt szeretné elérni, hogy baromi sokan vegyék a játékát :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...